Ράσταβατς: «Το παιχνίδι χάθηκε στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού»

Μίλαν Ράσταβατς

i

Intime

Ράσταβατς: «Το παιχνίδι χάθηκε στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:52 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Αστέρα και έκρινε πως ο Ιωαννίδης εξασφάλισε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Δεν εξέφρασε παράπονα για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως η επίτευξη του 3-1 από τον Παναθηναϊκό ήταν καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στη συνομιλία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς στη Nova:

«Όσον αφορά τον ρυθμό του παιχνιδιού, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε το γκολ, αλλά δυστυχώς δεν μέτρησε».

Για το εάν έκρινε το ματς το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού: «Πιθανότατα έκρινε το ματς. Πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ακυρώθηκε. Μετά ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πέναλτι και έκανε το 3-1. Εκεί, κατά κάποιο τρόπο «κλείδωσε» τη νίκη.

Πέραν όμως της ήττας, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Πιστεύω πως το επίπεδο της απόδοσης μας είναι σε καλά επίπεδα. Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τον εναγκαλισμό στο τέλος του ματς με τον Γιοβάνοβιτς: «Του έδωσα συγχαρητήρια και του ευχήθηκα καλή συνέχεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».