Ράσταβατς: «Ιστορική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι το πρώτο καλό βήμα για τη σεζόν»

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Ράσταβατς: «Ιστορική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι το πρώτο καλό βήμα για τη σεζόν»

Sportal newsroom 22:29 - 18.08.2024

Φανερά ικανοποιημένος ήταν ο Μίλαν Ράσταβατς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Αστέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αστέρας πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ. Ο Κρέσπι ήταν ο πρωταγωνιστής των Αρκάδων, ο οποίος κέρδισε την αποβολή του Ζέκα, ενώ σκόραρε και το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Μετά τη λήξη ο Μίλαν Ράσταβατς χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη και τόνισε ότι έγινε ένα πρώτο καλό βήμα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη μας και εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να θεωρηθεί και ιστορική νίκη. Είναι το πρώτο καλό βήμα στη νέα σεζόν που ξεκίνησε. Είχαμε έξυπνη προσέγγιση στο ματς. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε καλές επιθέσεις και να δημιουργήσουμε προβλήματα».