Ρεάλ Μαδρίτης: Επίθεση στον Έντρικ που... τόλμησε να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι (pics)
i

Λιονέλ Μέσι/ ©Twitter

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίθεση στον Έντρικ που... τόλμησε να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:58 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Ο Έντρικ, ο οποίος ανήκει εδώ και μερικέ μέρες στη «Βασίλισσα» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι με ένα tweet του αλλά λίγο αργότερα το διέγραψε.

Πριν από μερικές ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δικό της τον Έντρικ. Η «Βασίλισσα» έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη προκειμένου να αποκτήσει το παιδί - θαύμα, τον 16χρονο Βραζιλιάνο για τον οποίον «σφάζονταν» μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Οι «μερένχες» σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσαν τα χέρια με την Παλμέιρας για τον Έντρικ έναντι 70 εκατομμύρια ευρώ. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι το νέο παιδί-θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου θα μπορεί να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ τον Ιούλιο του 2024. Ο λόγος είναι ότι οι κανόνες δεν του επιτρέπουν να γίνει κάτοικος Μαδρίτης, προτού να ενηλικιωθεί.

Ο Έντρικ μετά τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κόντρα στην Κροατία (3-0) και την πρόκρισή της στον τελικό της Κυριακής έκανε ένα tweet στο οποίο αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι. «Ο Μέσι είναι παράλογος άνθρωπος, αυτό είναι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Βραζιλιάνος. 

Κάτω από το tweet του Έντρικ έγινε ο κακός χαμός. Δεδομένου ότι όπως αναφέραμε είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» έγιναν έξαλλοι με την κίνηση του Βραζιλιάνου να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για χρόνια ήταν ο «μισητός» αντίπαλος φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Για αυτό το λόγο ο 16χρονος σταρ διέγραψε λίγο αργότερα το ποστάρισμα του στα social media.