Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει πρόταση για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ
i

Μπέλιγχαμ / screenshot via Twitter

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει πρόταση για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ

Sportal newsroom 16:21 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 20.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να δίνουν τη «μάχη» τους.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να δίνουν τη «μάχη» τους. Αρχικά η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει τον Άγγλο μέσο πρώτος στόχο για το καλοκαίρι.

Ήδη πολλές αναφορές και σενάρια έχουν κάνει λόγο, ότι ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ είναι κοντά στους «Κόκκινους». Παρόλα αυτά υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει δείξει έντονα το ενδιαφέρον της.

Η «βασίλισσα» έχει ήδη αποκτήσει τα τελευταία δύο χρόνια τον Τσουαμενί και τον Καμαβιγκά και θέλουν να αποκτήσουν και τον Μπέλιγχαμ. Στόχος τους να φτιάξουν ξανά ένα κέντρο αντάξιο της τριάδας, Κασεμίρο-Μόντρις-Κρος. 

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα της Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει πρόταση πάνω από εκατό εκατομμύρια, ενώ επίσης λέγεται, ότι ο παίχτης θέλει να πάει στη Ρεάλ. 

Ο 19χρονος μέσος τη φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις έχει εννέα τέρματα και τέσσερις ασίστ. Με την εθνική Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε εξαιρετική παρουσία, βάζοντας και το πρώτο γκολ της ομάδας του στη πρεμιέρα με το Ιράν.