Υπερηχητική Ρεάλ, επικράτησε με 3-0 της Χιρόνα και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga

Υπερηχητική Ρεάλ, επικράτησε με 3-0 της Χιρόνα και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga

Ιάσονας Τσίλης 21:29 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Άλωσε την Καταλονία η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 3-0 της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου Χιρόνα και έπιασε ξανά κουφή στη La Liga. Γκολ και ασίστ για Μπέλιγχαμ και Χοσέλου.

Η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της Χιρόνα και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι φέτος τα δώσει όλα για να κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην Ισπανία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 3', όταν η κεφαλιά του Ερέρα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Όσο περνούσε η ώρα, η Ρεάλ άρχισε να κυριαρχεί σιγά - σιγά στον αγωνιστικό χώρο και επιβραβεύτηκε στο 17', μετά από εξαιρετική συνεργασία Μπέλιγχαμ και Χοσέλου, με τον δεύτερο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά τη σέντρα του πρώτου και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους Μαδριλένους.

Η ομάδα του Αντσελότι εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και διπλασίασε τα τέρματα της μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον Τσουαμενί, έπειτα από ασίστ του Τόνι Κρόος από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Μπέλιγχαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 28' να κάνει το 3-0, όταν το σουτ που επιχείρησε δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χιρόνα. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, χωρίς να συμβαίνει τίποτα το σπουδαίο στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους.

Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη, και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 50', με τον Κέπα να σταματάει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντέιβιντ Λόπεθ. Στο 71', οι Μαδριλένοι καθάρισαν το παιχνίδι. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ διαμόρφωσε το 3-0 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και ανέβηκε ξανά στην κορυφή των σκόρερ στη La Liga. Στο 94' αποβλήθηκε ο Νάτσο με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Αυτό ήταν το τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός της αναμέτρησης, με τη Ρεάλ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της επόμενης (9ης) αγωνιστικής

O Μόντριτς προκαλεί τον Ντόντσιτς και τον περιμένει στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου (vid)
NBA

15:32 - 29.09.2023

O Μόντριτς προκαλεί τον Ντόντσιτς και τον περιμένει στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου (vid)

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν συνεννοηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Ισπανία και ο Λούκα Μόντριτς, σταρ του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βασίλισσας, περιμένει τον Λούκα Ντόντσιτς για να τον... διδάξει μπάσκετ!