Η Ρεάλ φοβάται να στείλει τους Μπέλιγχαμ και Βινίσιους στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων

Τζουντ Μπέλιγχαμ & Βινίσιους

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Η Ρεάλ φοβάται να στείλει τους Μπέλιγχαμ και Βινίσιους στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων

Κώστας Τόπας 10:27 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 14.08.2024

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανήσυχοι με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και γι' αυτό διστάζει να στείλει τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους στη Γαλλία για την τελετή της Χρυσής Μπάλας.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει φόβος και ανησυχία για το γκαλά της Χρυσής Μπάλας που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2023. Η τελετή θα λάβει χώρα στο Παρίσι και οι Μαδριλένοι δείχνουν ανήσυχοι μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στη γαλλική πρωτεύουσα. Το επίπεδο συναγερμού των τρομοκρατών είναι το μέγιστο και είναι η κύρια αιτία ανησυχίας. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Βινίσιους είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι που θα πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης στη γαλλική πρωτεύουσα στο τέλος αυτού του μήνα.

Ωστόσο, η ισπανική «Cadena Ser» αναφέρει ότι η ανησυχία βρίσκεται πράγματι εντός του συλλόγου, ο οποίος εξακολουθεί να διστάζει να στείλει τους δύο ορισμένους εκπροσώπους του στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώθηκε πέντε φορές την περασμένη εβδομάδα λόγω απειλών για βόμβες, ενώ περίπου δέκα αεροδρόμια έχουν επίσης επηρεαστεί σε ολόκληρη τη Γαλλία. Στον λογαριασμό του X, το Ανάκτορο των Βερσαλλιών δικαιολόγησε τη νέα αυτή εκκένωση «για λόγους ασφαλείας» και ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά «μόλις γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες». 

Αυτό που είναι ένα από τα σπουδαία τουριστικά αξιοθέατα στη Γαλλία, περίπου είκοσι χιλιόμετρα νότια του Παρισιού, είχε ήδη αδειάσει τις εγκαταστάσεις του λόγω άλλων ειδοποιήσεων για βόμβες το Σάββατο της περασμένης εβδομάδας και στη συνέχεια την Τρίτη και την Τετάρτη αυτής της τρέχουσας εβδομάδας.