Μπέλιγχαμ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο περήφανος στη ζωή μου» (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

Prtscr

Μπέλιγχαμ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο περήφανος στη ζωή μου» (vid)

Sportal newsroom 19:30 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και εξέφρασε τη χαρά του που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Βασίλισσας.

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και αναφέρθηκε με πολύ ενθουσιασμό στη μεταγραφή του στη Βασίλισσα, τονίζοντας πως νοιώθει περήφανος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Επιπλέον, ο Άγγλος μέσος σημείωσε ότι το δυνατό του σημείο είναι πως μπορεί να κάνει λίγο από όλα και να παίζει σε πολλές θέσεις, ενώ μίλησε και για τον Κάρλο Αντσελότι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο περήφανος στη ζωή μου. Όντας σε αυτόν τον σύλλογο, με όλους τους παίκτες που ήταν εδώ, τα 14 Κύπελλα Ευρώπης πίσω μου. Είναι μια αξέχαστη στιγμή. Όταν τα κοιτάζω, σκέφτομαι ότι θέλω να πετύχω περισσότερα και να προσθέσω στην ιστορία αυτού του συλλόγου κι άλλα. Γι' αυτό χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Το μεγαλύτερο προσόν μου είναι ότι μπορώ να κάνω λίγο από όλα. Είναι το καλύτερο μου ατού και μου επιτρέπει να παίζω σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Μου αρέσει να ντριμπλάρω και να κερδίζω μονομαχίες, αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό, αλλά νομίζω ότι το δυνατό μου σημείο είναι ότι μπορώ να κάνω λίγο από όλα».

Για το αν έχει να μάθει πράγματα από τους συμπαίκτες του: «Είναι τιμή να παίζω με αυτούς τους παίκτες, να μαθαίνω από αυτούς και ελπίζω να κερδίζω μαζί τους. Είναι υπέροχο όταν μπορείς να απορροφήσεις τόσα πολλά από τους συμπαίκτες σου εντός και εκτός γηπέδου. Θα γίνω σαν σφουγγάρι όσο είμαι εδώ και θα μάθω από όλους».

Για τον Κάρλο Αντσελότι: «Είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής. Τα επιτεύγματά του και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει μιλούν από μόνα τους. Οποιοσδήποτε προπονητής ποδοσφαίρου και παίκτης θα σας έλεγε πόσο καταπληκτικός είναι. Τα λόγια του για μένα ήταν πολύ ιδιαίτερα και με επηρέασαν όταν έπαιρνα την απόφαση να έρθω. Θέλω πολύ να τον έχω προπονητή και να του δώσω ό,τι έχω».

Για την πρώτη του μέρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»: «Είναι δύσκολο να φανταστώ την πρώτη μου μέρα στο Μπερναμπέου . Θα είναι κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ήμουν στο Ντόρτμουντ για τρία χρόνια με ένα απίστευτο γήπεδο και οπαδούς, αλλά ο τρόπος που βιώνεις το Μπερναμπέου είναι απαράμιλλος και απίστευτος. Θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους, να τα δώσω όλα και να κερδίσω».

Βάζει τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Η τελευταία μας προσθήκη θα είναι ο Χοσελού»
LA LIGA

22:23 - 18.06.2023

Βάζει τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Η τελευταία μας προσθήκη θα είναι ο Χοσελού»

Ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως ο Χοσελού θα είναι η τελευταία προσθήκη της ομάδας.

Το μήνυμα του στον κόσμο της Ρεάλ: «Γεια σας Μαδριλένοι από όλο τον κόσμο. Θέλω πολύ να παίξω για σένα. Είμαι εδώ τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα. Έχω δει όλα τα μηνύματα. Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα. Πήγαινε Μαδρίτη!».