Η τρομακτική μεταμόρφωση στο σώμα του Άρντα Γκιουλέρ μετά από πέντε μήνες στην Ρεάλ (vid)

Αρντά Γκιουλέρ

Η τρομακτική μεταμόρφωση στο σώμα του Άρντα Γκιουλέρ μετά από πέντε μήνες στην Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 11:19 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Ο Αρντά Γκιουλέρ έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεταμόρφωση στο σώμα του 18χρονου wonderkid είναι τρομακτική.

Ο Αρντά Γκιουλέρ στάθηκε άτυχος στην προετοιμασία της Ρεάλ, αφού τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Το wonderkid από την Τουρκία τραυματίστηκε το καλοκαίρι κατά την περιοδεία των «μερένγκες» στις ΗΠΑ αλλά τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση.

Ο 18χρονος διεθνής μέσος που αποκτήθηκε για 20.000.000 ευρώ το φετινό καλοκαίρι, έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την Ρεάλ και όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη La Liga με τη νέα του ομάδα και συγκεκριμένα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο την Κυριακή (05/11, 22:00) για την 12η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι το γεγονός ότι το διάστημα των δύο μηνών που έμεινε εκτός δράσης, ο Αρντά Γκιουλέρ δούλεψε σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα. Οι κόποι του μάλιστα φαίνονται κι από την παρακάτω φωτογραφία, όπου τα πόδια του είναι πιο γυμνασμένα από ποτέ, μετά από πέντε μήνες που βρίσκεται στους Μαδριλένους.