Μετά τον Κρόος και Νάτσο, ανανέωσε και ο Θεμπάγιος με την Ρεάλ

Ντάνι Θεμπάγιος

i

©RealMadrid

Μετά τον Κρόος και Νάτσο, ανανέωσε και ο Θεμπάγιος με την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 13:41 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 14.08.2024

Μπαράζ ανανεώσεων στην Ρεάλ, καθώς οι «μερένχες» επισημοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους και με τον Ντάνι Θεμπάγιος.

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι ανανεώσεις στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον «χορό» άνοιξε ο Τόνι Κρόος, έπειτα ακολούθησε ο Νάτσο Φερνάντεθ για να προστεθεί σήμερα (23/06) ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Ο μέσος από την Ουτρέρα θα παραμείνει κάτοικος «Σαντιάγο Μπερναμπέου», καθώς η Ρεάλ επισημοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού μεσοεπιθετικού έως τις 30 Ιουνίου 2027. Μια ανανέωση που άργησε να φτάσει και που κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε πολλά πάνω και κάτω, αλλά τελικά ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του ντυμένος στα λευκά για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, το όνομα του Ντάνι Θεμπάγιος ήταν στο τραπέζι της διοίκησης επειδή το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά ο Ισπανός δεν πείστηκε απόλυτα επειδή δεν βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Ωστόσο, ο 26χρονος μέσος αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση των Μαδριλένων και φαίνεται διατεθειμένος να κερδίσει μία θέση στον άξονα, μεταξύ των Κρόος, Μόντριτς, Καμαβίνγκα, Τσουαμενί, Βαλβέρδε και Μπέλινγχαμ.

Ο Θεμπάγιος αποκτήθηκε από την «βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2017 έναντι 16,5 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ Μπέτις και από τότε έχει φύγει μόλις για δύο χρόνια που πήγε δανεικός στην Άρσεναλ. Φέτος, κατέγραψε 46 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας εννιά ασίστ σε 1.939 αγωνιστικά λεπτά. Εχει υπερασπιστεί τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε 120 αγώνες σε τέσσερις σεζόν, στους οποίους έχει κερδίσει 11 τίτλους: 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Λιγκ, 1 Copa del Rey και 2 Σούπερ Καπ. Ισπανία .