Ο Βινίσιους πήγε να δώσει τη φανέλα του σε ένα μικρό κοριτσάκι και ένας άνδρας την έκλεψε

Κάρλο Αντσελότι & Βινίσιους

i

PrtScr

Ο Βινίσιους πήγε να δώσει τη φανέλα του σε ένα μικρό κοριτσάκι και ένας άνδρας την έκλεψε

Δημήτρης Χούπης 10:06 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βινίσιους να δίνει τη φανέλα του σε ένα κοριτσάκι, αλλά ένας άνδρας την έκλεψε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπιζε τη Βαλένθια για τη 13η αγωνιστική της La Liga. Στο ημίχρονο του αγώνα ο επιθετικός της «βασίλισσας», Βινίσιους πήγε να δώσει τη φανέλα του σε ένα κοριτσάκι, το οποίο κρατούσε ένα πανό που ζητούσε την εμφάνιση του Βραζιλιάνου. 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πέταξε τη φανέλα του, αλλά εκείνη έπεσε στο έδαφος. Ένας από τους άνδρες της ασφάλειας εκείνη την ώρα την έπιασε και την έδωσε σε έναν άλλον οπαδό, προκειμένου να τη δώσει στο κοριτσάκι. Ωστόσο εκείνος δεν την έδωσε, με αποτέλεσμα η μικρή φίλη της Ρεάλ να ξεσπάσει σε κλάματα

Οι γονείς της τότε εξαγριωμένοι με τον απαράδεκτο άνδρα, ζήτησαν τη φανέλα, αλλά εκείνος δεν την έδωσε ποτέ πίσω. Η Ρεάλ Μαδρίτης αφού έμαθε το συμβάν, πρόκειται να δώσει άλλη εμφάνιση στη μικρή οπαδό της. 

Την ίδια ώρα η ομάδα της Μαδρίτης έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της σε ένα ακόμα απαράδεκτο περιστατικό. Πριν από το παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη ένας 7χρονος οπαδός της «βασίλισσας» με αυτισμό δέχτηκε επίθεση από οπαδούς των «μπλαουγκράνα»

Ο μικρός φίλος της Ρεάλ είχε πάει στην Καταλανική πρωτεύουσα με τον πατέρα του για να δει τον αγώνα, ωστόσο δεν βρήκαν εισιτήρια. Ο νεαρός φορούσε κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και όταν έγινε αντιληπτός από μια μικρή μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα, εκείνοι άρχισαν να του επιτίθονται φραστικά.

Προκειμένου να χαροποιήσει τον μικρό οπαδό της ομάδας, η Ρεάλ τον κάλεσε στο γήπεδο για να βγάλει φωτογραφίες μαζί με τους αγαπημένους του παίκτες, αλλά και τον ιδιοκτήτη της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.