Τρέχει με... 1000 ο Μόντριτς

Λούκα Μόντριτς

i

©intime

Τρέχει με... 1000 ο Μόντριτς

Ιάσονας Τσίλης 13:57 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Ο Λούκα Μόντριτς, με τη συμμετοχή του στο Clasico απέναντι στη Μπαρτσελόνα, έφτασε τα 1000 παιχνίδια στην καριέρα του, 500 εκ των οποίων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του Clasico απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με 2-1.

Οι Μαδριλένοι, χωρίς να εντυπωσιάσουν και με πολύ κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν ακόμα κι έτσι να πάρουν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας και να πιάσουν κορυφή, στο +4 πλέον από τους Καταλανούς.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που πέτυχε και τα δύο τέρματα της «βασίλισσας» και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο θρίαμβο της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο θέση του Κρόος στο 63' με το σκορ 1-0 υπέρ των Καταλανών και βοήθησε αρκετά την ομάδα του να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να γίνει πιο απειλητική.

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)
LA LIGA

12:21 - 29.10.2023

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)

Κανείς δεν περίμενε ότι από τη μέρα που έβαλε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα είχε τόση μεγάλη επίδραση στην ιστορία ενός συλλόγου από τον οποίο έχουν περάσει οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο! Κι όμως ο 20χρονος Άγγλος αστέρας κάνει θαύματα με τους Μαδριλένους και ήδη τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο Κροάτης μέσος, εκτός από το γεγονός ότι έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε Clasico, είχε και ένα ακόμη σπουδαίο επίτευγμα. Έφτασε τις 500 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και παράλληλα τις 1000 συνολικά στην καριέρα του.