Η Ρεάλ λάνσαρε τη νέα κι εντυπωσιακή της φανέλα, απλησίαστη η τιμή της (vids)

Η νέα εντός έδρας φανέλα

Η Ρεάλ λάνσαρε τη νέα κι εντυπωσιακή της φανέλα, απλησίαστη η τιμή της (vids)

Κώστας Τόπας 12:25 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης λάνσαρε την εντός έδρας εμφάνισή της, ενόψει της νέας σεζόν, με την τιμή της να είναι... απλησίαστη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η adidas αποκάλυψαν την εντός έδρας φανέλα των Μαδριλένων. Το χαρακτηριστικό λευκό χρώμα των Μαδριλένων είναι και πάλι το κυρίαρχο με τις λεπτομέρειες να είναι άλλες χρυσές και άλλες μαύρες στο χρώμα του σήματος της εταιρείας ένδυσης της «βασίλισσας», χρώμα του σήματος της εταιρείας ένδυσης της «βασίλισσας».

Πρωταγωνιστές στο βίντεο της παρουσίασης είναι οι Βάθκεθ, Κρόος, Βαλβέρδε, Μεντί, Μιλιτάο, καθώς και δύο παίκτριες από την ομάδα των γυναικών. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με παίκτες όπως ο Βινίσιους και ο Ροντρίγκο να φορούν πλέον τα νούμερα 7 και 11 αντίστοιχα, αντανακλώντας τη σημασία που έχουν τώρα στην ομάδα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, η φανέλα φέρει το εμβληματικό «¡Hala Madrid!» σύνθημα που εμφανίζεται περήφανα στο γιακά που αντιπροσωπεύει 121 χρόνια «μεγαλείου» και αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των ισόβιων οπαδών των «μερένχες».

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι η τιμή της νέας φανέλας αγγίζει τα 150-160 ευρώ. Αν μάλιστα κανείς θέλει να προσθέσει είτε το όνομα κάποιου παίκτη είτε το δικό του, τότε το κόστος εκτοξεύεται ακόμα παραπάνω και φτάνει τα 170-190 ευρώ!