Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντεγιέμι

Καρίμ Αντεγιέμι

i

©PrtScr youtube

Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντεγιέμι

Κώστας Τσιακλής • 16:03 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 14.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται για κεντρικό επιθετικό και το νεότερο όνομα που φαίνεται να προστέθηκε στη λίστα της είναι αυτό του Καρίμ Αντεγιέμι της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά και το νέο όνομα που φέρεται να προστέθηκε στη λίστα της είναι αυτό του Καρίμ Αντεγιέμι που αγωνίζεται στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 14 χρόνια και να μεταγραφεί στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το κενό που αφήνει ο Γάλλος επιθετικός είναι μεγάλο και οι Μαδριλένοι καλούνται να το αναπληρώσουν.

Μέχρι στιγμής στα ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων είχαν συνδεθεί ο Χάρι Κέιν, ο Κάι Χάβερτς και φυσικά ο Κιλιάν Εμπαπέ που αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025. Πλέον ένα νέο όνομα φέρεται να μπαίνει στη λίστα της Ρεάλ και είναι αυτό του Καρίμ Αντεγιέμι.

Σύμφωνα με την Bild ο νεαρός επιθετικός έχει μπει στη λίστα των «μερένγκες» ωστόσο πιθανώς να κάνει πίσω λόγω του υψηλού ποσού που θα ζητήσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το ποσό αυτό θα είναι περίπου στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αποκτήσει ακόμα ένα παίκτη από τους Βεστφαλούς, τον Τζούντ Μπέλιγχαμ, βγάζοντας από τα ταμεια τους πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άγγλος μέσος ίσως να μπορεί να επηρεάσει τον πρώην συμπαίκτη του για να γίνει κάτοικος «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πάντως η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει κλείσει τον Χοσέλου της Εσπανιόλ ωστόσο ο 33χρονος άσος είναι δύσκολο να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των «μερένγκες» και πολύ πιθανόν να προορίζεται ως μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο.

Ο Χοσέλου όπως προαναφέραμε τη φετινή σεζόν βρισκόταν στην Εσπανιόλ και είχε 17 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 38 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο έμπειρος φορ είναι πλέον και διεθνής με την Εθνική Ισπανίας και σε τρεις αναμετρήσεις έχει ισάριθμα τέρματα. Μάλιστα ο Χοσέλου ήταν και αυτός που έκανε το 2-1 στον ημιτελικό του Nations League με την Ιταλία και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.