Στα χνάρια του πατέρα του Ζινεντίν Ζιντάν ο Τεό – Πέτυχε εκπληκτικό γκολ με φάουλ για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Το γκολ του Τεό Ζιντάν.

i

©print screen

Στα χνάρια του πατέρα του Ζινεντίν Ζιντάν ο Τεό – Πέτυχε εκπληκτικό γκολ με φάουλ για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Κώστας Τσιακλής • 09:28 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Ο Τεό Ζιντάν ελπίζει να κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης την καριέρα που είχε ο πατέρας του Ζινεντίν.

Ο Τεό Ζιντάν δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από ποδοσφαιριστής.

Ο γιος του τεράστιου Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος άφησε το αποτύπωμά του στη Γιουβέντους, αλλά κυρίως στη Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά στην εθνική Γαλλίας, παίζει στη δεύτερη ομάδα της «Βασίλισσας», υπό τις οδηγίες του θρύλου του συλλόγου Ραούλ Γκονζάλες.

Ο Τεό Ζιντάν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μιράντες και της έδωσε τη νίκη με 1-0 με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ με το δεξί στο 85’.

Ο γιος του Ζιντάν γεννήθηκε στις 18 Μαϊου 2002 στη Μασσαλία. Είναι ο τρίτος γιος του πρώην Γάλλου ποδοσφαιριστή Ζινεντίν Ζιντάν. Έχει τρία αδέρφια, τον Ένζο, τον Λούκα και τον Ελιάζ που είναι κι αυτοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ο Ζιντάν είναι προϊόν της Ακαδημίας του Κανίγιας και μετακόμισε στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης το 2010. Άρχισε να παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης Β τον Σεπτέμβριο του 2020. Ξεκίνησε να προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο πατέρας του ήταν ο μάνατζερ του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με τους Νέους της Γαλλία κι έχει παίξει στις U16, U17 και U20, ενώ εκπροσώπησε τη Γαλλία U17 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της UEFA το 2019. Είναι και αυτός μεσοεπιθετικός, όπως ο πατέρας του Ζινεντίν και ιδιαίτερα γρήγορος.

Δείτε το γκολ του Τεό Ζιντάν με εκτέλεση φάουλ: