Μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, αλλά νίκησε η Ρεάλ πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, αλλά νίκησε η Ρεάλ πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:57 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 25.09.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρότι είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Αλαβές και φαινόταν να έχει ένα άνετο βράδυ, κατάφερε να αγχωθεί στο φινάλε, αλλά πήρε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 3-2.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για να έχει (επιτέλους) ένα εύκολο βράδυ η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι αδράνειες στα μετόπισθεν κι ένα εκρηκτικό δίλεπτο της Αλαβές την έκαναν να αγχωθεί στο φινάλε. Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά για τη «Βασίλισσα», που επικράτησε με 3-2 και έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, αφού μόλις στο 1ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ, με τον Βινίσιους να βρίσκει εξαιρετικά τον Βάθκεθ και τον Ισπανό να πλασάρει εξαιρετικά μέσα από την περιοχή για το 1-0. Οι Μαδριλένοι ήταν σαφώς ανώτεροι και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, με τον Εμπαπέ να κάνει... μαγικά για το 2-0.

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι
LA LIGA

19:04 - 24.09.2024

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πλέον ξεκάθαρο. Και πρέπει να λυθεί για να μην ξεφύγει κι άλλο η Μπαρτσελόνα...

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48', ο Ροντρίγκο με ένα υπέροχο σουτ έκανε το 3-0 και κάπου εκεί έμοιαζαν όλα να έχουν τελειώσει. Αλλά στο ποδόσφαιρο, αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακόμα και σε μία τέτοια αναμέτρηση, που μία ομάδα όπως η Ρεάλ έχει ένα τόσο καθαρό προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ρίξει φανερά ταχύτητα -εν όψει και του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης- και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Αλαβές, που μέσα σε ένα δίλεπτο κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Αρχικά, στο 85' ο Μπεναβίντεθ μείωσε σε 3-1, ενώ στο 86' ο Γκαρσία έκανε το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το όνειρο στα τελευταία λεπτά, πάτησαν πάνω στο άγχος των Μαδριλένων, αλλά δεν κατάφεραν να γράψουν ιστορία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει στο τέλος τη νίκη.