«Αυτό σημαίνει ότι έχει μπάλες»: Ο Αντσέλοτι έσβησε τη «φωτιά» για τη κόντρα Μπέλιγχαμ - Βινίσιους (vid)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Βινίσιους

«Αυτό σημαίνει ότι έχει μπάλες»: Ο Αντσέλοτι έσβησε τη «φωτιά» για τη κόντρα Μπέλιγχαμ - Βινίσιους (vid)

Κώστας Τόπας 12:10 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 20.10.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είχε μια διαμάχη με τον Βινίσιους κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με τη Θέλτα, με τον Κάρλο Αντσελότι ωστόσο να ησυχάζει τα πλήθη...

Μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Θέλτα με 2-1, που σημαδεύτηκε από ένα γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, φανερά ανενόχλητος από τις κατηγορίες για βιασμό στη Σουηδία και ένα του Βινίσιους, ο Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει για την διαμάχη που είχε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον Βραζιλιάνο..

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ η Ρεάλ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, μεγάλο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα, προτίμησε να κάνει σουτ παρά να δώσει στον ανενόχλητο Μπέλιγχαμ. Αυτό ήταν αρκετό για να ενοχλήσει πολύ τον Άγγλο διεθνή μέσο που έκανε αρκετές χειρονομίες προς το πρόσωπο του «Βίνι».

Ο Μόντριτς έσπασε ένα μοναδικό ρεκόρ που κρατούσε για 58 χρόνια
LA LIGA

08:36 - 20.10.2024

Ο Μόντριτς έσπασε ένα μοναδικό ρεκόρ που κρατούσε για 58 χρόνια

Ο Λούκα Μόντριτς έχει χαράξει το όνομά του στα χρονικά της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έγινε ο γηραιότερος παίκτης του συλλόγου σε ηλικία 39 ετών και 40 ημερών, ξεπερνώντας τον θρυλικό, Φέρεντς Πούσκας.

Αλλά για τον Κάρλο Αντσελότι, δεν τίθεται θέμα να τροφοδοτήσει την έναρξη μιας διαμάχης. Αντιθέτως, ο Μίστερ των «μερένχες» προτίμησε να χαιρετήσει τον χαρακτήρα του Μπέλιγχαμ.

«Δεν είδα τη φάση, αλλά αν συνέβη πραγματικά, αυτό σημαίνει ότι έχει μπάλες, χαρακτήρα και αυτό είναι καλό. Αλλά όλα είναι ήρεμα, μετά τον αγώνα, μιλούσαν μαζί, γέλασαν. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα», διαβεβαίωσε ο 65χρονος τεχνικός.

Δεν είναι η πρώτη φορά αυτή τη σεζόν που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εμφανίζεται ενοχλημένος από τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα από τον Βινίσιους. Κατά τη διάρκεια της ήττας από τη Λιλ (1-0) στο Champions League στις 2 Οκτωβρίου, ο Άγγλος εθεάθη να σηκώνει τα χέρια του και στη συνέχεια να χτυπά στο έδαφος προς την κατεύθυνση των Κιλιάν Εμπαπέ και Βινίσιους.