Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την προσθήκη του Εμπαπέ
i

Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την προσθήκη του Εμπαπέ

Sportal newsroom 20:26 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 04.06.2024

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αρκετό ενδιαφέρον η λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της «Βασίλισσας».

Η άφιξη του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ήδη μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η οποία φυσικά περιλαμβάνει πολλά χρήματα. Ο σύλλογος της ισπανικής πρωτεύουσας δεν πλήρωσε ούτε ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της ως ελεύθερο, αλλά θα προσφέρει στον Γάλλο αστέρα μπόνους υπογραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ και μισθό 15 εκατομμυρίων ευρώ για τις επόμενες πέντε σεζόν, πολύ κάτω από τα χρήματα που λάμβανε ο Γάλλος επιθετικός στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάτι που είχε μεγάλη σημασία για τον ισπανικό σύλλογο όσον αφορά την υπόθεση Εμπαπέ, ήταν να καταφέρει να προσαρμόσει τον μισθό του 25χρονου επιθετικού στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, προκειμένου να μην υπερβαίνει πολύ τους μισθούς των υπολοίπων συμπαικτών του. Και το έκανε κατά κάποιον τρόπο με κάποιες... πατέντες. Το μπόνους υπογραφής, το ποσοστό δικαιωμάτων κλπ.

Ο απίθανος λόγος που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπορεί να οδηγήσει – Το γκαράζ πολυτελείας που έχει στην κατοχή του
LA LIGA

20:00 - 04.06.2024

Ο απίθανος λόγος που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπορεί να οδηγήσει – Το γκαράζ πολυτελείας που έχει στην κατοχή του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ διαθέτει ένα γκαράζ, το οποίο έχει αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να οδηγήσει, καθώς δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

Και μετά από ένα τόσο σπουδαίο deal που έκανε η «Βασίλισσα», παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να ρίξουμε μία ματιά στη λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας. Την πρώτη θέση την έχει ο Εμπαπέ φυσικά, με 26 εκατ. ευρώ μεικτά και στη δεύτερη θέση θα βρισκόταν ο Κρόος αν συνέχιζε με 24,38 εκατ. ευρώ, αλλά ο Γερμανός ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Έτσι λοιπόν, στη δεύτερη λίστα είναι ο Αλάμπα με 22.5 εκατ. ευρώ, τρίτος είναι ο Μόντριτς με 21.88 εκατ. ευρώ και την τέταρτη θέση μοιράζονται οι Βινίσιους και Μπέλιγχαμ με 20.83 εκατ. ευρώ. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Βαλβέρδε (16.67 εκατ. ευρώ), Κουρτουά (15 εκατ. ευρώ), Μιλιτάο - Ρίντιγκερ (14.58 εκατ. ευρώ) και Ροντρίκγο - Τσουαμενί - Καμαβινγκά (12.5 εκατ. ευρώ).