«Εδώ όπου γεννιούνται οι θρύλοι» - Η Ρεάλ κυκλοφόρησε τη νέα της μινιμαλιστική εμφάνιση

Ρεάλ Μαδρίτης

i

©adidas

«Εδώ όπου γεννιούνται οι θρύλοι» - Η Ρεάλ κυκλοφόρησε τη νέα της μινιμαλιστική εμφάνιση

Κώστας Τόπας 12:30 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 05.06.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυκλοφόρησε τη νέα της εμφάνιση, με ένα «μινιμαλιστικό» σχέδιο το οποίο αναμένεται να φορέσει ο Κιλιάν Εμπαπέ και τα υπόλοιπα αστέρια των «μερένχες».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας θα φορέσουν ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με μαύρες ρίγες στους ώμους και λαιμόκοψη. Είναι μια κλασική εμφάνιση για τους Μαδριλένους, οι οποίοι διατηρούν την κυρίαρχη λευκή τους εμφάνιση για να δημιουργήσουν ένα όμορφο σύνολο για τη νέα σεζόν.

Το DNA της Ρεάλ είναι ορατό ακόμα περισσότερο στη φανέλα, με τα αρχικά «RM» στρωμένα παντού, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη εμφάνιση που φέρνει τους οπαδούς πιο κοντά στα είδωλά τους. Οι «μερένχες» ανακοίνωσαν την εμφάνισή τους για το 2024/25 με τη φράση «εδώ όπου φτιάχνονται θρύλοι», υπογραμμίζοντας την αναμενόμενη κυριαρχία τους την επόμενη σεζόν με μια απίστευτη ομάδα.

Η μέρα που η Μπαρτσελόνα απέρριψε τον Εμπαπέ για να πάρει τον Ντεμπελέ
LA LIGA

10:15 - 05.06.2024

Η μέρα που η Μπαρτσελόνα απέρριψε τον Εμπαπέ για να πάρει τον Ντεμπελέ

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ακόμα παίκτης της Μονακό, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Γάλλου αστέρα, αλλά αποφάσισε να στραφεί στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα φοράει τη νέα εμφάνιση τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League, καθώς σκοπεύει να υπερασπιστεί τους τίτλους της και στις δύο διοργανώσεις. Τα παιχνίδια των «μερένχες» θα ανακοινωθούν σύντομα για την επερχόμενη σεζόν, με την ομάδα να ξεκινά τη νέα της σεζόν στα μέσα Αυγούστου.

Εκτός από τα αγαπημένα αστέρια Μπέλιγχαμ και Βινίσιους, αυτή τη νέα εμφάνιση θα φορέσει και ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ. Η Ρεάλ ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη μετακίνησή του στον σύλλογο τη Δευτέρα (03/06) ταράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα νερά της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ως συνήθως, κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις με διαφορετικές τιμές, εκτός από τη δυνατότητα αγοράς του σορτς ξεχωριστά.

Η τιμή της φανέλας ξεκινάει από τα 100 και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 150 ευρώ.