Σημαντική επιστροφή για τη Ρεάλ: Ο Κουρτουά γυρνάει στον αγώνα με την Κάντιθ
i

©Photo by Silas Schueller/DeFodi Images via Getty Images

Σημαντική επιστροφή για τη Ρεάλ: Ο Κουρτουά γυρνάει στον αγώνα με την Κάντιθ

Δημήτρης Χούπης 20:45 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 29.05.2024

Ο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι ο Τιμπό Κουρτουά θα επιστρέψει στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάντιθ το Μεγάλο Σάββατο.

Σημαντική επιστροφή αναμένεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» το Μεγάλο Σάββατο αντιμετωπίζει την Κάντιθ, όπου θα έχει στην αποστολή της τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος επιστρέφει από τη ρήξη χιαστού που είχε πάθει.

Συγκεκριμένα, την είδηση την έκανε γνωστή ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα, με τον Ιταλό να τονίζει μάλιστα ότι ο Κουρτουά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει σταθεί αρκετά άτυχος τη φετινή σεζόν έχοντας υποστεί δύο συνεχόμενους τραυματισμούς.

Τελευταία αναμέτρηση που έχει με την ομάδα της Μαδρίτης ήταν σε ένα φιλικό το καλοκαίρι του 2023 απέναντι στη Γιουβέντους. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, ενώ βρέθηκε στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του Κουρτουά είχε βρει δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι βοήθησαν τη Ρεάλ τόσο στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση, όσο και στο Champions League. Ο λόγος γίνεται για τον Κέπα Αριθαμπαλάνκα, ο οποίος μετράει 19 συμμετοχές, αλλά και ο Λούνιν που έχει 29 συμμετοχές.

Ο Ουκρανός γκολκίπερ στα νοκ άουτ παιχνίδι της «βασίλισσας» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μάλιστα ήταν ο ήρωας της ομάδας. Αφού στους αγώνες με τη Λειψία κατέβαζε... ρολά, ενώ στα προημιτελικά με τη Μάντσεστερ Σίτι απέκρουσε δύο εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι.