Επιτέλους, η εποχή του Εμπαπέ στη «Βασίλισσα» άρχισε!
i

©realmadrid

Επιτέλους, η εποχή του Εμπαπέ στη «Βασίλισσα» άρχισε!

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος προετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Διακοπές τέλος για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εμφανίστηκε στο «Valdebas» το απόγευμα της Τετάρτης (07/08) για να ξεκινήσει την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν. Την πρώτη του ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν μία πρώτη επαφή με το βλέμμα στο ερχόμενο παιχνίδι με την Αταλάντα στη Βαρσοβία για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (14/08).

Μαζί του, την «πρώτη» τους για φέτος πραγματοποίησαν και οι Μπέλιγχαμ, Καρβαχάλ, Βαλβέρδε, Τσουαμενί και Καμαβινγκά. Το καλό είναι πως δεν θα χρειαστεί να «τρέξουν» για να καλύψουν κάποιο σημαντικό κενό, αφού ακόμα και κατά την περίοδο των διακοπών τους δούλευαν σκληρά. Τους είχαν δοθεί κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις, ώστε να μην... σκουριάσουν.

Ο λόγος που ο Αντσελότι έγινε έξαλλος με τον Μπέλιγχαμ και ο καθοριστικός ρόλος του Βινίσιους (vid)
LA LIGA

08:33 - 06.08.2024

Ο λόγος που ο Αντσελότι έγινε έξαλλος με τον Μπέλιγχαμ και ο καθοριστικός ρόλος του Βινίσιους (vid)

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι «θύμωσε» με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ενόψει της πολυαναμενόμενης επιστροφής του Άγγλου αστέρα στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.

Από σήμερα λοιπόν ξεκίνησε μία μίνι προετοιμασία μόλις μίας εβδομάδας για τον Εμπαπέ και άλλους έξι βασικούς παίκτες εν όψει της αναμέτρησης με την Αταλάντα για την πρώτη κούπα της περίπλοκης χρονιάς που ξεκινά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πάντως είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του ακόμα καλύτερα (είχε και μία πρώτη επαφή με κάποιους στην επίσημη παρουσίαση του) και να τα πει ξανά με τον Κάρλο Αντσελότι.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ιταλός τεχνικός το πρώτο πράγμα που καλείται να δουλέψει με τον Εμπαπέ στις πρώτες του μέρες είναι η θέση του στο γήπεδο, καθώς αυτό ακόμα είναι κάτι το οποίο δεν έχει αποφασιστεί. Θα παίζει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο να πηγαίνουν στα άκρα; Θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης; Θα φανεί. Το σίγουρο είναι ένα: Η εποχή Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός και η σεζόν αναμένεται... καυτή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!