Ανατροπή για τη «Βασίλισσα» με... χρυσή αλλαγή τον Βινίσιους και τεσσάρα!

Φωτ. IMAGO

Ανατροπή για τη «Βασίλισσα» με... χρυσή αλλαγή τον Βινίσιους και τεσσάρα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:56 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 22.09.2024

Με τον Βινίσιους να μπαίνει ως αλλαγή και να αλλάζει όλο το παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με ανατροπή της Εσπανιόλ (4-1) και «χτίζει» σερί.

Συνεχίζει το... βιολί της η Ρεάλ Μαδρίτης! Αφού πέταξε ένα ημίχρονο και προκάλεσε ανησυχία στον κόσμο της, καθώς βρέθηκε να χάνει κιόλας, ανέβασε απότομα στροφές -σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Βινίσιους στον αγωνιστικό χώρο- και έκανε την ανατροπή, φτάνοντας μάλιστα σε εμφατική νίκη επί της Εσπανιόλ στο τέλος με σκορ 4-1.

Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο, που οι Μαδριλένοι είχαν κάποιες στιγμές με τον Κιλιάν Εμπαπέ (11', 21') και τον Φραν Γκαρθία (41'), ήρθε η επανάληψη, στην οποία οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο και αιφνιδίασαν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Μάλιστα, στο 54' με αυτογκόλ του Κουρτουά πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Με το που βρέθηκε πίσω στο σκορ η «Βασίλισσα», ο Αντσελότι πέρασε μέσα στο γήπεδο τον Βινίσιους στη θέση του Γκιουλέρ και ο Βραζιλιάνος άλλαξε όλο το παιχνίδι των γηπεδούχων. Στο 58' ήρθε η ισοφάριση με ένα ωραίο σουτ του Καρβαχάλ, ενώ στο 75' ο «Βίνι» με μία ασύλληπτη πάσα βρήκε τον Ροντρίγκο κι εκείνος με κοντινή προβολή έκανε την ολική ανατροπή.

Έπειτα από τρία λεπτά, από δημιουργός έγινε σκόρερ ο Βινίσιους, αφού μετά από πολύ ωραία κάθετη του Εμπαπέ, νίκησε τον Γκαρθία και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη «Βασίλισσα», ενώ στο 90' ο Εμπαπέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.