Φανέλα Ρεάλ Μαδρίτης με το όνομα του Μέσι γίνεται; Δεν γίνεται!
i

Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Φανέλα Ρεάλ Μαδρίτης με το όνομα του Μέσι γίνεται; Δεν γίνεται!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:23 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 05.06.2024

Υπάρχουν ονόματα που δεν μπορούν να μπουν στη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ούτε για αστείο...

Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να δεις το όνομα σου πάνω σε μία φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας του πλανήτη; Ακόμα και αν κάποιος δεν είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, δύσκολα θα είχε πρόβλημα με αυτό. Ίσα ίσα. Αλλά επειδή το ενδεχόμενο να φτάσει κάποιος τόσο ψηλά παίζοντας ποδόσφαιρο είναι αρκετά δύσκολο, οι «μερένχες» έχουν και plan b.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει, να παραγγείλει μία επίσημη φανέλα από το κατάστημα του συλλόγου, η οποία να μην έχει το όνομα κάποιου ποδοσφαιριστή στην πλάτη, αλλά αυτό που θα επιλέξει ο εκάστοτε πελάτης (το όνομα του, το επίθετο του, το παρατσούκλι του κλπ). Αλλά οι Μαδριλένοι έχουν θέσει και ορισμένα όρια...

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ονόματα που δεν επιτρέπεται να ζητήσει κάποιος να τυπωθούν στη φανέλα της «Βασίλισσας» όσο κι αν το θέλει. Συνήθως πρόκειται είτε για εμβληματικούς αντιπάλους της ομάδας είτε για θρυλικούς ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στη Μαδρίτη. «Λόγω της πολιτικής μας, δεν είναι δυνατή η προσαρμογή φανελών με συγκεκριμένα ονόματα και αριθμούς, καθώς και συνδυασμούς τους», είναι το μήνυμα της Ρεάλ.

Ποια ονόματα δεν μπορούν να μπουν με τίποτα σε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν; Από την κατηγορία των εμβληματικών αντιπάλων είναι οι Μέσι, Μαραντόνα, Νεϊμαρ, Κρόιφ, Πικέ, Ανρί, Σουάρες, Τουράν, Σιμεόνε, Κόκε, ενώ από την κατηγορία των ιστορικών παικτών είναι οι Ντι Στέφανο, Τζέντο, Πούσκας, Ζιντάν, Μπέκαμ, Φίγκο, Ρονάλντο Ναζάριο, Κρ. Ρονάλντο, Ραούλ, Κασίγιας, Ράμος, Οζίλ, Τσάμπι Αλόνσο.