Η αντίδραση του Εμπαπέ στο γκολ του Έντρικ κρύβει μία ξεχωριστή ιστορία (vid)

Έντρικ και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν κόντρα στη Στουτγάρδη - Φωτ. IMAGO

Η αντίδραση του Εμπαπέ στο γκολ του Έντρικ κρύβει μία ξεχωριστή ιστορία (vid)

Κώστας Τόπας 15:31 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 19.09.2024

Ο Έντρικ κατάφερε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Το story πίσω από το υπέροχο τέρμα του Βραζιλιάνου αστέρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, την υπεράσπιση του τροπαίου του Champions League, καθώς επικράτησε με 3-1 της Στουτγάρδης, το βράδυ της Τρίτης (17/09) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ για τη Ρεάλ, πριν ισοφαρίσει ο Ντένι Ούνταφ, για την ομάδα της Bundesliga. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκατέστησε το προβάδισμα των «μερένχες», προτού ο Έντρικ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, σφραγίσει τη νίκη με ένα μακρινό σουτ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το συμβόλαιο σχέσης του 18χρονου Έντρικ με την 21χρονη σύζυγό του: Αυτές είναι οι αμφιλεγόμενες ρήτρες και οι απαγορευμένες λέξεις
LA LIGA

12:18 - 19.09.2024

Το συμβόλαιο σχέσης του 18χρονου Έντρικ με την 21χρονη σύζυγό του: Αυτές είναι οι αμφιλεγόμενες ρήτρες και οι απαγορευμένες λέξεις

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και το wonderkid της Βραζιλίας, Έντρικ ξεκίνησε τη σχέση του με τη σύζυγό του λόγω ενός... στοιχήματος.

Ήταν το δεύτερο γκολ του για τον σύλλογο και το πρώτο του στο Champions League, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση. Αυτό το τέρμα, τον έκανε επίσης τον νεότερο σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ρεάλ, σε ηλικία 18 ετών, ενός μηνός και 27 ημερών.

Η απόφασή του να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Εμπαπέ και τον Βινίσιους αναμφισβήτητα να βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον Βραζιλιάνο, ήταν θέμα συζήτησης μετά τον αγώνα, με τον τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά να παραδέχεται ότι θα είχαν «σκοτώσει» τον Έντρικ αν η μπάλα δεν είχε καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

«Αν έχανε, θα τον είχαν "σκοτώσει" ο Βινίσιους και ο Εμπαπέ», είπε ο Βέλγος. «Αλλά αν έχει την αυτοπεποίθηση να σουτάρει, έχει ένα σούπερ δυνατό σουτ. Αν σκοράρει, όλοι σιωπούν! Είναι ένα αγόρι με πολλή ποιότητα. Αυτό δείχνει την προσωπικότητά του».

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε επίσης τον Έντρικ, υποστηρίζοντας ότι έδειχνε την υπέρτατη εμπιστοσύνη του πρώην wonderkid της Παλμέιρας - που εντάχθηκε στους Μαδριλένους το καλοκαίρι σε μια μεταγραφή που θα μπορούσε να ανέλθει στα 70 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

«Έχει μπάλες! Ο Έντρικ είχε θάρρος» είπε ο Ιταλός.«Ηταν η τελευταία κίνηση του παιχνιδιού. Ήταν πεπεισμένος ότι θα σκοράρει. Πήγε για την πιο δύσκολη λύση, αλλά πήγε καλά. Σε αυτές τις δύο ημέρες, έδειξε ότι είναι γενναίος, από κάθε άποψη», τόνισε ο Αντσελότι.

Τώρα εμφανίστηκαν πλάνα που δείχνουν την άμεση αντίδραση του Εμπαπέ στο σουτ του Έντρικ και αποδεικνύει ότι ο Γάλλος διεθνής δεν ήταν έξαλλος με τον νεότερο συμπαίκτη του, όπως είχαν πει ορισμένοι οπαδοί στα social media εκείνη τη στιγμή. Στο βίντεο, ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, αρχικά ζητάει την μπάλα, δεν τη λαμβάνει, αλλά στη συνέχεια κρατά τα χέρια του ψηλά αφού βλέπει τον Έντρικ να σκοράρει από απόσταση.

Στη συνέχεια ο Εμπαπέ χαμογελάει και πηγαίνει μαζί με τον Έντρικ να πανηγυρίσουν και να τον συγχαρεί γι' αυτό το υπέροχο τέρμα που σημείωσε, με το οποίο σφράγισε το τρίποντο των «μερένχες» στην πρεμιέρα του Champions League.