Η ατάκα που ακούστηκε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης τα λέει όλα...

Φωτ. IMAGO

Η ατάκα που ακούστηκε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης τα λέει όλα...

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:47 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 03.10.2024

Μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα από τη Λιλ το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν βαρύ...

Το βράδυ της Τετάρτης (02/10) η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από τη Λιλ με 1-0 για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Το αρνητικό αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι τόσο πρόβλημα για τη Βασίλισσα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η εμφάνιση της δεν θύμιζε σε τίποτα Ρεάλ.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρότι κατεβαίνει συνέχεια στα αποδυτήρια μετά τη λήξη των αγώνων, αυτή τη φορά δεν το έκανε γιατί δεν μπορούσε, καθώς δεν είχε ταξιδέψει στο Λιλ. Αυτό δεν σημαίνει πως το μήνυμα του δεν μεταδόθηκε, αφού εκεί ήταν ο γενικός διευθυντής, Χοσέ Άνχελ Σάντσες.

Ο λόγος για τον οποίο οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποδοκίμασαν τον ύμνο του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

14:57 - 03.10.2024

Ο λόγος για τον οποίο οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποδοκίμασαν τον ύμνο του Champions League

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Μπολόνια το βράδυ της Τετάρτης στο Άνφιλντ, στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας στο Champions League, αλλά οι οπαδοί της αποδοκίμασαν έντονα τον ύμνο της διοργάνωσης.

Οι ηγέτες του συλλόγου συνεχίζουν να μεταδίδουν ηρεμία και αυτοπεποίθηση, αλλά σε αυτήν την περίπτωση αρχίζουν να αισθάνονται και κάποια ανησυχία λόγω του ότι η ομάδα εμφανίζεται κατώτερη των προσδοκιών από το ξεκίνημα της σεζόν. Κάτι το οποίο αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι εντός ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που ακούστηκε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του αγώνα. «Έχουμε πιάσει πάτο», ήταν η ατάκα που ειπώθηκε, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. Και αυτό τα λέει όλα για την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι «μερένχες» αυτόν τον καιρό. Μία κατάσταση, που καλείται να αλλάξει ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του άμεσα...