Η μεταγραφή-βόμβα του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης για το κέντρο της άμυνας

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Η μεταγραφή-βόμβα του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης για το κέντρο της άμυνας

Κώστας Τόπας 09:28 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 25.07.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το «αντίο» του Νάτσο, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία μεταγραφή έκπληξη για να καλύψει το κενό του Ισπανού στόπερ στο κέντρο της άμυνας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να σαρώνει την αγορά σε αναζήτηση σέντερ μπακ μετά την αποχώρηση του Νάτσο και την υπογραφή του Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μια θέση στην οποία αυτή τη στιγμή έχει έλλειψη παικτών, όπου έχει μόνο τρεις στόπερ, τους Ρούντιγκερ, Μιλιτάο και Αλάμπα, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης και έναν τέταρτο για τον οποίο θα μπορούσε να αναζητηθεί διέξοδος, τον Χεσούς Βαγιέχο.

Μόλις πριν από λίγες μέρες το όνομα του Ματς Χούμελς, είδε το φως της δημοσιότητας, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα . Ο Γερμανός, τον οποίο «κυνηγάει» και η Μπολόνια, αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά το τέλος με τη Ντόρτμουντ.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θέλει κανέναν σέντερ μπακ και γι' αυτό την περασμένη εβδομάδα έγινε λόγος και για έναν ακόμη αξιόπιστο και έμπειρο παίκτη, ο οποίος έκανε σπουδαίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία με την ισπανική ομάδα.

Αυτός είναι ο Εμερίκ Λαπόρτ. Σύμφωνα με διάφορα Μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο Κάρλο Αντσελότι θα ήταν στην ευχάριστη θέση να ενώσουν τους δρόμους τους, αλλά ο σημερινός σύλλογος του, η Αλ Νασρ, δεν είναι έτοιμος για το έργο.

Η εφημερίδα «As» αναφέρει ότι ο Λαπόρτ θα ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί από τα δύο χρόνια του συμβολαίου του στη Σαουδική Αραβία, 24 εκατ. ευρώ καθαρά για τον κάθε έτος, αλλά παρά το γεγονός ότι αυτό θα σήμαινε μεγάλη εξοικονόμηση για τους σημερινός κάτοχος των δικαιωμάτων του, η σαουδαραβική ομάδα θα εξετάσει μόνο μια μεταγραφή για να μπορέσει να ανακτήσει την επένδυση των 27 εκατομμυρίων που έκανε όταν τον απέκτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εκεί βρίσκεται η δυσκολία για να γίνει η επέμβαση, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον σέντερ μπακ μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ.