Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια
i

© Imago

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:06 - 14.09.2024

Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί κάποιος μία ομάδα γεμάτη αστέρια αλλά και ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που πασχίζουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσουν όσα πιο πολλά λεπτά συμμετοχής μπορούν; Αυτό το ερώτημα έχουν και στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς υπάρχει η ανησυχία για εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν λίγο καιρό πρόσθεσε στο ρόστερ της την πολυαναμενόμενη μεταγραφή του καλοκαιριού, τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αμέσως μετά, παρουσίασε τον 18χρονο Έντρικ. Στην ομάδα υπήρχαν ήδη πολύτιμοι παίκτες όπως ο Βινίσιους, ο Ροντρίγκο , ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά και οι υπόλοιποι νεαροί, οι οποίοι δεν απογοητεύουν ποτέ όταν αγωνίζονται. Θεωρητικά μιλάμε για μία ιδανική ομάδα, με παίκτες ανώτερης κλάσης που θα σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, αλλά είναι πολύ καλό για είναι αληθινό, διότι το τέλειο δεν υπάρχει.

Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα που απασχολεί την διοίκηση της Ρεάλ. Δεν είναι ο Εμπαπέ που δεν έχει βρει τους ρυθμούς του ακόμα, αλλά οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα στους παίκτες . Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα As, μπορεί να υπάρχει ανησυχία για το γεγονός πως ο Βινίσιους για παράδειγμα, δεν είναι στην καλύτερη εκδοχή του, αλλά ο κύριος προβληματισμός είναι οι νεαροί παίκτες.

Αυτοί είναι ο Μπραχίμ Ντίαζ, συχνά καλός όταν μπαίνει στο παιχνίδι, ο Αρντά Γκιουλέρ , που έχει βαρεθεί να περιμένει, και ο Έντρικ που έχει ήδη δηλώσει ότι θα πάει δανεικός αυτόν τον χειμώνα, αν δεν παίξει ποτέ αρκετά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος , όπου πιστεύουν στην διοίκηση, πως μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στα αποδυτήρια, με τον Κάρλο Αντσελότι να προσπαθεί να βρει λύσεις για να μην υπάρχουν παράπονα.

Χαρακτηριστική επίσης είναι και η περίπτωση του Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος παραπονιέται από την αρχή της σεζόν και ας αγωνίζεται ως βασικός και τα παράπονα του δεν μένουν μεταξύ του συλλόγου, αλλά τα εκφράζει δημόσια. Αυτό είναι κάτι που τρομοκρατεί τους επικεφαλείς, βλέποντας έναν βασικό παίκτη να δυσανασχετεί, δημιουργείται ο κίνδυνος να το κάνουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν καν τα ίδια λεπτά συμμετοχής, προκαλώντας εντάσεις στα αποδυτήρια, κάτι που δεν εύχεται καμία ομάδα να της συμβεί.