Η ιστορική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ

Ο Κάρλο Αντσελότι και ο Φλορεντίνο Πέρεθ - Φωτ. IMAGO

Η ιστορική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ

Κώστας Τόπας 13:53 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 07.10.2024

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, αναγκάζει τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρήσουν σε μεταγραφή τον Ιανουάριο. Κάτι που δεν είχε συμβεί τα τελευταία έξι χρόνια...

Η χειμερινή μεταγραφική αγορά ήταν κάτι σαν απαγορευμένο έδαφος για τη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Μπραχίμ Ντίας ήταν ο τελευταίος παίκτης όπου αποκτήθηκε από τους «μερένχες» μήνα Ιανουάριο. Αυτό ήταν σχεδόν πριν από έξι χρόνια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπαψε να πιστεύει στην ενίσχυση της ομάδας στα μέσα της σεζόν.

Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 07.10.2024

TALKING POINTS: Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σε ένα ακόμη Talking Points, σχολιάζουν το 0-0 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Την ίδια στρατηγική ήθελε να ακολουθήσει και φέτος η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, κλείνοντας το ρόστερ της φετινής σεζόν το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι συχνοί και πολλοί τραυματισμοί, με σοβαρότερο όλων του Ντάνι Καρβαχάλ, ανάγκασε τους Μαδριλένους να αλλάξουν τα σχέδια τους

Μετά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και τον τραυματισμό του Ισπανού μπακ, η μεταγραφή στα μετόπσιθεν είναι πλέον επείγουσα ανάγκη για τη Ρεάλ. Ετσι, η ομάδα του Αντσελότι, έπειτα από χρόνια θα κοιτάξει να ενισχύσει το ρόστερ, μήνα Ιανουαρίου.

Μέχρι να ανοίξει η αγορά τον Ιανουάριο, ο Αντσελότι έχει... ξεμείνει με τον Λούκας Βάσκεθ, ο οποίος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας από τότε που ο Ζινεντίνα Ζιντάν τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση το 2020. Γι' αυτό και ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος Καστελό Λουκεμπά της Λειψίας, είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «μερένχες» και σύμφωνα με όσα λένε στη Γερμανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κινηθεί να μάθε περισσότερες πληροφορίες για τον Γάλλο αριστεροπόδαρο μπακ.

Ο Γιόρελ Χάτο, ένας 18χρονος σέντερ μπακ του Άγιαξ και ήδη διεθνής με την Ολλανδία, είναι άλλος ένας από τους υποψήφιους. Ενώ και η περίπτωση του 18χρονου Βίτορ Ρέις της Παλμέιρας, αρέσει αρκετά στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος καλείται να βρει άμεσα λύση για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας του.