Φλορεντίνο Πέρεθ: «Στο Γουέμπλεϊ γράψαμε ξανά ιστορία, ευχαριστούμε για όλα Κρόος» (vid)

Φλορεντίνο Πέρεθ: «Στο Γουέμπλεϊ γράψαμε ξανά ιστορία, ευχαριστούμε για όλα Κρόος» (vid)

Sportal newsroom 20:55 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 02.06.2024

Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε για το 15ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της «Βασίλισσας», ενώ έδειξε για ακόμη μία φορά την εκτίμηση του στον Τόνι Κρόος.

Σε γιορτινό κλίμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μαδρίτη, η οποία είναι έτοιμη να γιορτάσει την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» επικράτησε της Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό, σήκωσε το 15ο ευρωπαϊκό και την Κυριακή (02/06) επέστρεψε στη βάση της για να το πανηγυρίσει με τους οπαδούς της.

Πριν ξεκινήσει το πάρτι στην πλατεία «Θιβέλες», οι άνθρωποι του συλλόγου μαζεύτηκαν στα κεντρικά γραφεία, που βρίσκονται στην πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραχώρησε μία ομιλία, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στον θρίαμβο του Γουέμπλεϊ, ενώ έδειξε για ακόμη μία φορά την εκτίμηση του στον Τόνι Κρόος.

Μία φορά Μαδριλένος, για πάντα Μαδριλένος: Οι... παλιοί «υποκλίθηκαν» στη Ρεάλ για το 15ο (pics)
CHAMPIONS LEAGUE

18:14 - 02.06.2024

Μία φορά Μαδριλένος, για πάντα Μαδριλένος: Οι... παλιοί «υποκλίθηκαν» στη Ρεάλ για το 15ο (pics)

Πρώην ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης -παλαίμαχοι και μη- έσπευσαν να συγχαρούν τη «Βασίλισσα» για την κατάκτηση του Champions League. Οι περισσότεροι το χάρηκαν κιόλας...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εδώ είναι το δέκατο πέμπτο ευρωπαϊκό κύπελλο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει για άλλη μια φορά κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων. Στο Γουέμπλεϊ γράψαμε ξανά ιστορία. Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ νιώθουμε την υποστήριξη του λαού της Μαδρίτης.

Αυτός ο σύλλογος είναι απίστευτος, αλλά η Μαδρίτη είναι η καταγωγή μας και η Μαδρίτη γεννήθηκε εδώ το 1902 και από εδώ εξάγουμε τις αξίες μας, οι οποίες για άλλη μια φορά ήταν απαραίτητες για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Ένας αγώνας που ήταν πολύ δύσκολος και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Ντόρτμουντ.

Θέλω να ξέρετε ότι μας δίνετε χαρά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Μόνο εμείς μπορούμε να θυμηθούμε ότι ο αγαπημένος μας Φρανσίσκο Χέντο είχε κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά κύπελλα. Νάτσο, Ντάνι Καρβαχάλ, Λούκα Μόντριτς και κάποιος που πρέπει να ευχαριστήσουμε για όλα όσα έδειξε εντός και εκτός γηπέδου τον έφτασαν. Ευχαριστούμε για όλα Τόνι Κρόος».