Πήρε φόρα η Ρεάλ: Μετά τον Εμπαπέ παρουσιάζει και το wonderkid της Βραζιλίας, Έντρικ

Έντρικ

i

©Photo by Catherine Ivill/Getty Images/Ideal Images

Πήρε φόρα η Ρεάλ: Μετά τον Εμπαπέ παρουσιάζει και το wonderkid της Βραζιλίας, Έντρικ

Κώστας Τόπας 14:32 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 19.07.2024

Λίγες ημέρες μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωση ότι το επόμενο Σάββατο (27/07) θα γίνει και η παρουσίαση του Έντρικ.

Μέρες αφότου βίωσε τη μαζική παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πότε θα γίνει η παρουσίαση του Έντρικ όπου, ναι, δεν αναμένεται τόσος κόσμος, αν και υπάρχει κάποια προσδοκία. 

Ειδικά γιατί η ώρα, 13:00 (ώρα Ελλάδας) το μεσημέρι, και η επιλεγμένη ημέρα, το Σάββατο 27 Ιουλίου, βοηθούν στην προσέλκυση κόσμου στο γήπεδο, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα εισιτήρια για την εκδήλωση μπορούν να αγοραστούν δωρεάν. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ και τα «σκάει» για να τον αποκτήσει
LIGUE 1

11:10 - 19.07.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ και τα «σκάει» για να τον αποκτήσει

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Οσίμεν και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της Νάπολι για την παραχώρηση του 25χρονου Νιγηριανού επιθετικού.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι πριν από την παρουσίαση του Έντρικ, ο Βραζιλιάνος αστέρας θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «μερένχες», που θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι το 2030 και αφού μεταβεί στο Μπερναμπέου, θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Στη Ρεάλ τρίβουν τα χέρια τους με την απόκτηση του Έντρικ, τον οποίο θεωρούν πως θα γίνει ο επόμενος ηγέτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Από την πλευρά του, ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Ντοριβάλ Τζούνιορ τόνισε πως εάν ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, τότε θα γίνει ένα ιστορικό όνομα.

«Θεωρώ πως εάν ο Έντρικ συνεχίσει να είναι σοβαρός και εργάζεται σκληρά, θα γίνει ένα ιστορικό όνομα για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όμως χρειάζεται να ηρεμήσουμε με τον Έντρικ, μόλις τώρα ξεκινάει. Όμως είναι διαφορετικός, η τεχνική του είναι διαφορετική», ανέφερε συγκεκριμένα.