Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Φωτ. IMAGO

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:05 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 15.10.2024

Δείτε τις τιμές των εισιτηρίων για το ερχόμενο Clasico, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (26/10, 22:00).

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι στον πλανήτη. Και όχι άδικα, αφού μιλάμε για μία «τιτανομαχία» ανάμεσα σε δύο από τις σπουδαιότερες ομάδες. Αυτό το ζευγάρι μας έχει χαρίσει ματσάρες, που δεν ξεχνιούνται και είναι δεδομένο πως θα μας χαρίσει άλλες τόσες. Ο λόγος για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν» το άλλο Σάββατο (26/10, 22:00) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 11η αγωνιστική της La Liga σε ένα παιχνίδι, που κατά πάσα πιθανότητα, όποια το κερδίσει θα βρεθεί στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή οι «μπλαουγκράνα» είναι στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς και αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Σεβίλλη, ενώ οι Μαδριλένοι είναι στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Θέλτα.

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»
LA LIGA

21:50 - 15.10.2024

Η δικηγόρος του Εμπαπέ για την υπόθεση βιασμού: «Δεν καταλαβαίνει για τι μπορεί να κατηγορηθεί ο Κιλιάν, είναι άναυδος!»

Σε τοποθέτηση της η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ, Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ, ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άναυδος με όλη αυτή την ιστορία σχετικά με την έρευνα που είναι ανοιχτή για καταγγελία για βιασμό.

Μάλιστα, μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες έχουν και τις υποχρεώσεις τους στο Champions League. Αλλά όπως και να 'χει, ήδη στην Ισπανία υπάρχει η... αύρα του Clasico και είναι λογικό. Το να γίνει λόγος για κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι περιττό, καθώς είναι δεδομένο ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα. Αυτό που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον είναι το να ρίξουμε μία ματιά στις τιμές των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι.

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για το Clasico

Λοιπόν, τα πιο φθηνά εισιτήρια ξεκινούν από τα 130 ευρώ και αφορούν τις θέσεις στο τέταρτο αμφιθέατρο της βόρεια πλευράς γηπέδου. Από 'κει και πέρα, τα μέσης κατηγορίας εισιτήρια κυμαίνονται στα 225 με 230 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα πολύ ακριβά εισιτήρια, που οριακά «αγγίζουν» το μισό χιλιάρικο.

Γενικότερα, αν θέλει κάποιος να τη βγάλει όσο πιο οικονομικά γίνεται, καλύτερα να τσεκάρει τα εισιτήρια που αφορούν τις θέσεις στο βόρειο κομμάτι του γηπέδου, διότι εκεί οι τιμές είναι πιο προσιτές σε σχέση με την ανατολική πλευρά.

Όλα αυτά για τους ανθρώπους που ζουν στην Ισπανία φυσικά. Τώρα, για όσους εκτός Ισπανίας αποφασίσουν να ζήσουν αυτή τη φοβερή εμπειρία -και θα είναι πολλοί όπως κάθε χρόνο- το «πακετάκι» θα είναι ακριβό, καθώς θα πρέπει να μπουν στην εξίσωση αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και τα υπόλοιπα έξοδα που σκοπεύει να κάνει ο καθένας εκεί. Αλλά Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα είναι αυτό. Χαλάλι...