Το Clasico έχει ημερομηνία: Πότε είναι η «τιτανομαχία» Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Το Clasico έχει ημερομηνία: Πότε είναι η «τιτανομαχία» Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:10 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 24.09.2024

Έγινε γνωστή η ημερομηνία του πρώτου Clasico της σεζόν 2024-2025, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει μέρα και ώρα για το πρώτο Clasico της σεζόν! Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 22:00, όπως έκανε γνωστό η La Liga.

Μία ημερομηνία, που μπορεί να μην ικανοποιεί και πολύ την ομάδα του Χάνσι Φλικ και τους ανθρώπους της, καθώς μέσα σε εκείνη την εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι αγώνες Champions League και οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν λιγότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας από τους «μερένχες».

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι
LA LIGA

19:04 - 24.09.2024

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πλέον ξεκάθαρο. Και πρέπει να λυθεί για να μην ξεφύγει κι άλλο η Μπαρτσελόνα...

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τρίτη (22/10, 22:00) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ η Μπαρτσελόνα θα «κονταροχτυπηθεί» με την Μπάγερν την επόμενη μέρα (23/10, 22:00) στο «Μονζουϊκ».

Λόγω του προγραμματισμού των αγώνων των δύο ομάδων στο Champions League, αναμενόταν ότι το Clasico θα μπορούσε να γίνει την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, αλλά η La Liga και οι τηλεοπτικοί φορείς αποφάσισαν ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.