Το πάρτι άρχισε για τον Εμπαπέ και η «Βασίλισσα» επέστρεψε στις νίκες!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Το πάρτι άρχισε για τον Εμπαπέ και η «Βασίλισσα» επέστρεψε στις νίκες!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:28 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 02.09.2024

Με δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ -τα πρώτα του στη La Liga- η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Άλλοι θα πουν ότι άργησε πολύ, άλλοι θα πουν ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Όπως και να 'χει, σημασία έχει ότι έγινε. Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε λογαριασμό στο τέταρτο παιχνίδι του στο ισπανικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ και οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη με 2-0 επί της Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μία νίκη που η «Βασίλισσα» την είχε ανάγκη, καθώς ήδη μετράει δύο «στραβοπατήματα» την ώρα που η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έχει κάνει το 4/4 και βρίσκεται μόνη της στην κορυφή. Πλέον, οι Μαδριλένοι είναι στο -4 από τους «μπλαουγκράνα» και πηγαίνουν με περισσότερη ηρεμία τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε το γνωστό πρόβλημα. Είχε την μπάλα στα πόδια της, την κυκλοφορούσε, πατούσε ακόμα και στην αντίπαλη περιοχή αρκετές φορές, αλλά δυσκολευόταν πολύ να γίνει απειλητική. Η καλύτερη της στιγμή ήταν στο 45+3', με ένα σουτ του Ροντρίγκο, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επανάληψη οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι και στο 50' «άγγιξαν» το προβάδισμα, με τον Βινίσιους να σημαδεύει το δοκάρι. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 67ο λεπτό, όταν ο Βαλβέρδε με μία μαγική πάσα έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Εμπαπέ, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0. Έπειτα από επτά λεπτά, η υπόθεση νίκη «κλείδωσε», με τον Βινίσιους να κερδίζει ένα πέναλτι και τον Εμπαπέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το τελικό 2-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA