Ο Αντσελότι έβαλε τέλος στις φήμες για Ροντρίγκο: «Θα μείνει στη Ρεάλ, δεν υπάρχει αμφιβολία»

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Ο Αντσελότι έβαλε τέλος στις φήμες για Ροντρίγκο: «Θα μείνει στη Ρεάλ, δεν υπάρχει αμφιβολία»

Sportal newsroom 17:38 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 01.06.2024

Πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν αυτές τις μέρες για το μέλλον του Ροντρίγκο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ξεκάθαρος: Ο Βραζιλιάνος θα μείνει στη Ρεάλ.

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η Βασίλισσα κοντράρεται με την Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ» (22:00) για τον μεγάλο τελικό του Champions League και φυσικά ο στόχος είναι ένας. Η νίκη και η κατάκτηση του 15ου τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και επειδή άπαντες στον σύλλογο θέλουν να είναι 100% συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο, το οποιοδήποτε θέμα αφορά το μέλλον (συμβόλαια, αποχωρήσεις, μεταγραφές κλπ) το έχουν αφήσει στην άκρη και θα ασχοληθούν μετά τη μεγάλη βραδιά του τελικού. Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι πήρε την πρωτοβουλία και αναφέρθηκε σε ένα τέτοιο θέμα.

Ο άνθρωπος πίσω από το τρόπαιο του Champions League αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό - Η χάραξη του ονόματος και η περίεργη Ίντερ
CHAMPIONS LEAGUE

17:04 - 01.06.2024

Ο άνθρωπος πίσω από το τρόπαιο του Champions League αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό - Η χάραξη του ονόματος και η περίεργη Ίντερ

Κανείς δεν έχει περάσει περισσότερο χρόνο με το τρόπαιο του Champions League από τον οπαδό Πάτρικ Βόνεζ. Η UEFA συνάντησε τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη παράδοση του τροπαίου στον τελικό.

Σε αυτό του Ροντρίγκο. Από την Τρίτη (28/05) ξέσπασε... καταιγίδα όσον αφορά το μέλλον του Βραζιλιάνου λόγω μίας συνέντευξης που παραχώρησε στο DAZN, στην οποία όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του ήταν λίγο... ανιγματικός. Κάτι το οποίο προκάλεσε... κύμα δημοσιευμάτων.

Έτσι λοιπόν, ο Κάρλο Αντσελότι έβαλε τέλος στις φήμες που δημιουργήθηκαν, όντας ξεκάθαρος για το μέλλον του Ροντρίγκο στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό με την Ντόρτμουντ. «Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς και θα είναι εδώ στο μέλλον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Ροντρίγκο τις προηγούμενες μέρες είχε αναγκαστεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσω ανάρτησης του στα social media λόγω της αναταραχής που προκλήθηκε, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ και δεν περνάει καν από το μυαλό του να φύγει.