Η Ρεάλ εκπέμπει «SOS»: Ο Αντσελότι έχει χάσει ήδη επτά παίκτες από τραυματισμούς

Έντερ Μιλιτάο - Κάρλο Αντσελότι - Φωτ. IMAGO

Η Ρεάλ εκπέμπει «SOS»: Ο Αντσελότι έχει χάσει ήδη επτά παίκτες από τραυματισμούς

Κώστας Τόπας 10:48 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 06.09.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Έντερ Μιλιτάο να τραυματίζεται με την εθνική Βραζιλίας και πλέον η Ρεάλ έχει χάσει ήδη επτά ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων, πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Τα άσχημα νέα συνεχίζονται για τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι. Κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής των πρωταθλημάτων, αρκετοί παίκτες ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους ομάδες, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν ιδανικά.

Ο τελευταίος στη λίστα είναι ο Έντερ Μιλιτάο, ο οποίος υπέστη μυϊκή ενόχληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τη Βραζιλία και χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης γι' αρκετό διάστημα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι μόνο ο τελευταίος σε μια μακρά λίστα, με τους Μαρδριλένους να έχουν να αντιμετωπίσουν τους επόμενους αγώνες σε La Liga και Champions League με αρκετές απουσίες.

Ο Μιλιτάο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με τη Βραζιλία και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν την ύπαρξη μυϊκού τραυματισμού στο δεξί του πόδι. Ο πρώην παίκτης της Πόρτο θα χάσει τα ματς της «Σελεσάο» με το Εκουαδόρ και την Παραγουάη και μάλλον θα απουσιάσει κι από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σοσιεδάδ που είναι προγραμματισμένος για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του Βραζιλιάνου αμυντικού των «μερένχες» είναι να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο ματς στο Champions League κόντρα στη Στουτγάρδη. Εκτός όμως από τον Μιλιτάο, ο Αντσελότι έχει να διαχειριστεί κι άλλες απουσίες. Οπως αυτή του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 23 Αυγούστου και μετά από εξετάσεις, ο σύλλογος ανέφερε πρόβλημα στον πελματιαία μυ στο δεξί του πόδι. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι περίπου ένας μήνας, αλλά ο παίκτης προσπαθεί να αναρρώσει νωρίς για να μην χάσει το ντεμπούτο του Champions League.

Στη λίστα των τραυματιών βρίσκεται και ο Τσουαμενί. Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε από την προπόνηση με τη Γαλλία λόγω σωματικού προβλήματος και ο Κάρλο Αντσελότι θα μπορούσε να έχει τον χαφ άμεσα στη διάθεσή του για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σοσιεδάδ.

Οπως επίσης ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Εντουάρντο Καμαβινγκά, Ντάνι Θεμπάγιος και Νταβίντ Αλάμπα. Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, θα επιστρέψει στα τέλη του 2024 έως τις αρχές του 2025. Μέχρι τότε, ο Αντσελότι θα πρέπει να επικεντρωθεί σε άλλους παίκτες...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!