Ο κορυφαίος στην κορυφαία: Ο Εμπαπέ είναι κι επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© Twitter/Fabrizio Romano

Ο κορυφαίος στην κορυφαία: Ο Εμπαπέ είναι κι επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:28 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 03.06.2024

Πλέον είναι και επίσημο! Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Κι όμως, δεν είναι ψέμα. Δεν είναι ένα ακόμη από τα χιλιάδες δημοσιεύματα για την εν λόγω υπόθεση. Δεν είναι δήλωση κάποιου... παρατρεχάμενου. Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Η μεγαλύτερη σαπουνόπερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου τελείωσε και ο Κιλιάν Εμπαπέ από το απόγευμα της Δευτέρας είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και με τη... βούλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το 15ο Champions League στους ουρανούς του Γουέμπλεϊ το περασμένο Σάββατο (01/06) και έκλεισε την επίσημη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επομένως, είναι καιρός για τους Μαδριλένους να κοιτάξουν μπροστά και να ξεκινήσουν να σκέφτονται τη νέα σεζόν. Μία υπόθεση που οι πρωταθλητές Ευρώπης ήθελαν να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν ήταν αυτή του Κίλιαν Εμπαπέ. Και το έκανε.

Φυσικά, ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γινόταν κάτοικος Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, όμως μετά τα όσα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος περίμενε την επισημοποίηση της μεταγραφής για να είναι σίγουρος. Και είναι λογικό έπειτα από τόσα πισωγυρίσματα. Όμως οι Μαδριλένοι μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι απόψε αφού η υπόθεση Εμπαπέ έκλεισε, με τον 25χρονο άσο να ανακοινώνεται από τους «μερένχες».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τους «μερένχες», γεγονός που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έως το 2029 και θα κερδίζει 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «9».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη το μυαλό του στις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και θα προετοιμαστεί για το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου. Την ερχόμενη Τετάρτη (05/06) οι Γάλλοι θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο και γι' αυτό ο Εμπαπέ έφτασε τη Δευτέρα (03/06) στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς ήθελε να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ πριν ξεκινήσει τη δουλειά με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.