Ο λόγος που ο Αντσελότι έγινε έξαλλος με τον Μπέλιγχαμ και ο καθοριστικός ρόλος του Βινίσιους (vid)

Κάρλο Αντσελότι, Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους

Ο λόγος που ο Αντσελότι έγινε έξαλλος με τον Μπέλιγχαμ και ο καθοριστικός ρόλος του Βινίσιους (vid)

Κώστας Τόπας 08:33 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 06.08.2024

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι «θύμωσε» με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ενόψει της πολυαναμενόμενης επιστροφής του Άγγλου αστέρα στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.

Μετά τις υποχρεώσεις του με την Αγγλία στο Euro του φετινού καλοκαιριού, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απόλαυσε ένα διάλειμμα που του άξιζε στο Λος Άντζελες παρέα με τον μπακ της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν τα θεματικά πάρκα Six Flags και Universal Studios στο ταξίδι τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τις επόμενες ημέρες ωστόσο, ο Μπέλιγχαμ θα βρεθεί ξανά με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ, καθώς προετοιμάζονται για την επερχόμενη σεζόν υπό τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος μίλησε στον ισπανικό Τύπο την Κυριακή.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τη σχέση του με τον Μπέλιγχαμ, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την επικοινωνία μαζί του.

«Θύμωσα με τον Μπέλιγχαμ», είπε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ πριν από τη σεζόν. Όταν τον ρώτησαν γιατί θύμωσε, χαμογέλασε πριν πει: «Ναι, γιατί του τηλεφώνησα και δεν απάντησε. Τότε είπα στον Βινίσιους να του τηλεφωνήσει και απάντησε αμέσως! Οπότε θύμωσα!».

Αντί να τηλεφωνήσει στον Μπέλιγχαμ στο δικό του τηλέφωνο, ο Αντσελότι είχε άλλες ιδέες. «Όχι, όχι, όχι. Έπρεπε να πάρω τον Βίνι!», απάντησε χαριτολογώντας ο Ιταλός προπονητής των «μερένχες».

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε επίσης εάν ο ρόλος του Μπέλιγχαμ θα αλλάξει αυτή τη σεζόν μετά την άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα.

«Τίποτα δεν αλλάζει για αυτόν. Τίποτα δεν αλλάζει", είπε. «Την πρώτη σεζόν εξέπληξε πολύ, γιατί έδειξε φανταστική ποιότητα, ένας πραγματικά ώριμος τύπος. Η επόμενη σεζόν δεν θα είναι διαφορετική.

Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε, υποστηρίζοντας πολύ την ομάδα με την ποιότητά του».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!