Ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ χτύπησε στην προπόνηση και είναι αμφίβολος με Βαγιαδολίδ

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Photo by Mateo Villalba/Getty Images/Ideal Images

Ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ χτύπησε στην προπόνηση και είναι αμφίβολος με Βαγιαδολίδ

Κώστας Τόπας 14:11 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 23.08.2024

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το γεγονός ότι μία μέρα πριν το ματς με την Βαγιαδολίδ (25/08, 18:00), ο Τζουντ Μπέλιγχαμ χτύπησε στην προπόνηση.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ υπέστη χτύπημα στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης το πρωί της Παρασκευής (23/08) και η συμμετοχή του στον αγώνα των «μερένχες» με τη Βαγιαδολίδ (25/08, 18:00) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (το πρώτο εντός έδρας φέτος) είναι άγνωστη. 

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Βαλντεμπέμπας, και όπως ήταν λογικό κλήθηκε να απαντήσει για την κατάσταση του Άγγλου αστέρα.

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»
LIGUE 1

10:10 - 23.08.2024

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»

Ο Λουίς Ενρίκε απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Μονπελιέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

«Έχει δεχτεί ένα χτύπημα. Το αξιολογούν οι γιατροί της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων, χωρίς να δώσει κάποια λεπτομέρεια για το αν ο τραυματισμός κρατήσει εκτός μάχης τον Μπέλιγχαμ από τον αγώνα με την Βαγιαδολίδ.

Οσο για τον Εμπαπέ και την υποδοχή που θα έχει από τον κόσμο της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», ο Αντσελότι τόνισε: «Θα είναι μια πολύ ωραία μέρα για τον Εμπαπέ, παίζοντας για πρώτη φορά στο Μπερναμπέου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί θα το απολαύσουν».

Παρά τις αμφιβολίες και τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Κάρλο Αντσελότι είναι πεπεισμένος ενόψει της μονομαχίας με τη Βαγιαδολίδ ότι η ομάδα του ξέρει πώς θα βρουν τη λύση και στο τέλος να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι. Δουλέψαμε ό,τι μας έλειπε κόντρα στη Μαγιόρκα. Καταλάβαμε καλά τι έγινε και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε. Κόντρα στη Βαγιαδολίδ θα είναι ένα καλό τεστ», κατέληξε ο Αντσελότι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!