Ο Νάτσο με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Ο Νάτσο με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Sportal newsroom 17:47 - 24.07.2024

Τη Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτισε ο Νάτσο, όντας φανερά συγκινημένος, που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της καρδιάς του.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ο Νάτσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ρεάλ. Μετά από 12 χρόνια παρουσίας λοιπόν στη «Βασίλισσα», ο ίδιος αποχαιρέτησε και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον για τα επόμενα δύο χρόνια. Στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Κουαντσία.

O Νάτσο έφυγε από την Ρεάλ με 6 Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 πρωταθλήματα La Liga, 4 ευρωπαϊκά Super Cup, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 5 ισπανικά Super Cup, ενώ μέτρησε 364 επίσημα ματς, με απολογισμό 10 γκολ και 16 ασίστ.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο Νάτσο αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα τα μέλη της, με δάκρυα στα μάτια.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμένα. Διαφορετική και συγκινησιακά φορτισμένη. Αυτός ο σύλλογος μου έδωσε περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ανταποδώσω και μου έμαθε να ζω με αποφασιστικότητα. Υπερασπίστηκα αυτό το έμβλημα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα πάντα για εμένα και για την οικογένειά μου. Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε έναν άνθρωπο με αξίες, ευχαριστώ τον Αντσελότι που με εμπιστεύθηκε, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο: