Απίστευτο: Ο πατέρας του Καρβαχάλ είναι έφιππος αστυνομικός και συνόδευε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης στο πάρτι για το 15ο (vid)

Απίστευτο: Ο πατέρας του Καρβαχάλ είναι έφιππος αστυνομικός και συνόδευε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης στο πάρτι για το 15ο (vid)

Sportal newsroom 22:40 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 02.06.2024

Ο Ντάνι Καρβαχάλ μαζί με τους συμπαίκτες του είναι στο πούλμαν της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης και έχει για συνοδεία τον αστυνομικό πατέρα του!

Σε γιορτινό κλίμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μαδρίτη, η οποία είναι έτοιμη να γιορτάσει την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» επικράτησε της Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό, σήκωσε το 15ο ευρωπαϊκό και την Κυριακή (02/06) επέστρεψε στη βάση της για να το πανηγυρίσει με τους οπαδούς της.

Πριν ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι, οι άνθρωποι του συλλόγου μαζεύτηκαν στα κεντρικά γραφεία, που βρίσκονται στην πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ και από 'κει ξεκίνησαν την πορεία τους με το πούλμαν προς την πλατεία «Θιβέλες», όπου περιμένουν τους πρωταθλητές Ευρώπης χιλιάδες οπαδοί των «μερένχες» για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Φυσικά, το πούλμαν έχει συνοδεία από αρκετούς αστυνομικούς, οι οποίοι δεν είναι ούτε με μηχανές, ούτε με αμάξι, αλλά με άλογα. Και ένας από τους αστυνομικούς, που έχει αναλάβει τη συνοδεία του πούλμαν των Μαδριλένων είναι ο πατέρας του Καρβαχάλ, ο οποίος είναι αστυνομικός.

Την ώρα που ο γιος του, ο οποίος πέτυχε και το ένα από τα δύο γκολ της «Βασίλισσας» στον μεγάλο τελικό του Champions League, είναι στο πούλμαν και γιορτάζει με τους συμπαίκτες του, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση του κόσμου, εκείνος κάνει τη δίκη του δουλειά ως αστυνομικός, συνοδεύοντας το πούλμαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Καρβαχάλ, μάλιστα, πήρε το τρόπαιο και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του!