Σάλος στη Ρεάλ με τον Ρούντιγκερ να χαστουκίζει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ σε προπόνηση (vid)

Η στιγμή που ο Αντόνιο Ρούντιγκερ χαστουκίζει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ

i

PrtScr

Σάλος στη Ρεάλ με τον Ρούντιγκερ να χαστουκίζει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ σε προπόνηση (vid)

Κώστας Τόπας 15:28 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 29.09.2024

Σάλος έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το γεγονός ότι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ εθεάθη να χαστουκίζει σε προπόνηση, μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας τους.

Oι παρακάτω εικόνες κοινοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά μόνο τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει δημοφιλείς στην Ισπανία, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η εφημερίδα «El Desmarque» απαθανάτισε τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό Αντόνιο Ρούντιγκερ, γνωστό ότι συχνά παρακάνει ξεφεύγει, να χαστουκίζει τον Μανολίν, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Η ασυνήθιστη πρωτοβουλία των οπαδών της Ατλέτικο για να προσβάλλουν τον Βινίσιους χωρίς να τιμωρηθούν
LA LIGA

14:48 - 29.09.2024

Η ασυνήθιστη πρωτοβουλία των οπαδών της Ατλέτικο για να προσβάλλουν τον Βινίσιους χωρίς να τιμωρηθούν

Εν όψει του ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (29/09, 22:00), οι οπαδοί της Ατλέτικο σκοπεύουν να εξαπολύσουν ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, με την ελπίδα να μην τιμωρηθούν από τις ισπανικές Αρχές.

Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρη η ταλαιπωρία του Μανολίν, καθώς προσπαθεί μάλιστα να ξεφύγει από τον παίκτη και του ζητά να απομακρυνθεί από το σημείο. Κάποιοι οπαδοί, εξάλλου, ήδη ζητούν παραδειγματική τιμωρία για τον 31χρονο αμυντικό.

Κάποιοι βέβαια οπαδοί αστειεύτηκαν με τη συμπεριφορά του Γερμανού. «Κανείς δεν είναι ασφαλής στην προπόνηση με τον Ρούντιγκερ», έγραφε ένας σε σχόλιο στο Twitter. Ένας άλλος σημείωσε: «Ακόμα και ο Αντσελότι δεν είναι ασφαλής. Ο Ρούντιγκερ είναι αυτός ο μεγαλύτερος αδερφός που χρειαζόμαστε όλοι. Γεννήθηκε για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης Μακάρι να έπαιζε με τον Ράμος και τον Πέπε».

Ενας άλλος οπαδός των Μαδριλένων είχε αντίθετη άποψη: «Δεν είναι ωραίο... θα πρέπει να σεβαστούμε τους μεγαλύτερους μας ότι ο άντρας μοιάζει να είναι φρικιασμένος στα 55 του. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν του άρεσε αυτή η πράξη του Ρούντιγκερ».

«Ειλικρινά, δεν είναι πλέον αστείο σε αυτό το σημείο. Αυτός ο τύπος έχει κάποια πραγματικά προβλήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του», σχολίασε ένας άλλος οπαδός.