Αν δεν αντέχεις τους τραυματισμούς, τότε μην δεις τον αστράγαλο του Θεμπάγιος!

Φωτ. IMAGO

Αν δεν αντέχεις τους τραυματισμούς, τότε μην δεις τον αστράγαλο του Θεμπάγιος!

Κώστας Τόπας 12:32 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 04.09.2024

Ο Ντάνι Θεμπάγιος ανήρτησε στα social media μια σοκαριστική φωτογραφία με τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο του.

Το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και το καλύτερο μετά τον τραυματισμό του Ντάνι Θεμπάγιος. Ο 28χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπέτις κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 65ο λεπτό.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος τη Δευτέρα (02/09), οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα τρίτου βαθμού στον δεξιό αστράγαλο.

Ο λόγος που ο Εμπαπέ έμεινε άναυδος από την υποδοχή των οπαδών της Ρεάλ στο ντεμπούτο του στο «Μπερναμπέου»
LA LIGA

12:17 - 04.09.2024

Ο λόγος που ο Εμπαπέ έμεινε άναυδος από την υποδοχή των οπαδών της Ρεάλ στο ντεμπούτο του στο «Μπερναμπέου»

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκαν και καταχειροκρότησαν τον Κιλιάν Εμπαπέ στην πρώτη του εμφάνιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» παρά το γεγονός ότι δεν είχε βρει δίχτυα στα πρώτα τρία ματς πρωταθλήματος.

«Μία μέρα λιγότερη για να επιστρέψω», μοιράστηκε ο Θεμπάγιος στα κοινωνικά του δίκτυα. Μια δημοσίευση που συνοδευόταν από την εικόνα του χτυπημένου αστράγαλου του .

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 28χρονος μέσος θα απουσιάσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα από τα γήπεδα.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο μέσος από την Ουτρέρα ανανέωσε με τη Ρεάλ έως τις 30 Ιουνίου 2027. Μια ανανέωση που άργησε να φτάσει και που κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε πολλά πάνω και κάτω, αλλά τελικά ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του ντυμένος στα λευκά για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, το όνομα του Ντάνι Θεμπάγιος ήταν στο τραπέζι της διοίκησης επειδή το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά ο Ισπανός δεν πείστηκε απόλυτα επειδή δεν βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Ωστόσο, ο 26χρονος μέσος αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση των Μαδριλένων και φαίνεται διατεθειμένος να κερδίσει μία θέση στον άξονα, μεταξύ των Κρόος, Μόντριτς, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βαλβέρδε και Μπέλιγχαμ.

Ο Θεμπάγιος αποκτήθηκε από την «βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2017 έναντι 16,5 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ Μπέτις και από τότε έχει φύγει μόλις για δύο χρόνια που πήγε δανεικός στην Άρσεναλ. Φέτος, κατέγραψε 46 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας εννιά ασίστ σε 1.939 αγωνιστικά λεπτά. Εχει υπερασπιστεί τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε 120 αγώνες σε τέσσερις σεζόν, στους οποίους έχει κερδίσει 11 τίτλους: 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Copa del Rey και 2 Σούπερ Καπ. Ισπανία .

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!