Οι οπαδοί εντόπισαν το μήνυμα δύο λέξεων του Βινίσιους μετά το σόου του Βραζιλιάνου κόντρα στη Ντόρτμουντ

Το γκολ του Βινίσιους κόντρα στη Ντόρτμουντ

i

PrtScr

Οι οπαδοί εντόπισαν το μήνυμα δύο λέξεων του Βινίσιους μετά το σόου του Βραζιλιάνου κόντρα στη Ντόρτμουντ

Κώστας Τόπας 08:18 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 23.10.2024

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης εντόπισαν τι είπε ο Βινίσιους Τζούνιορ μετά το γκολ της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης (22/10), η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε μια ρεβάνς του τελικού της περασμένης σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι, υπό την καθοδήγηση του πρώην Μαδριλένου, Νούρι Σαχίν, ξεκίνησαν καλά καθώς βρέθηκαν μπροστά με 2-0 μετά από 34 λεπτά χάρη στα γκολ των Ντόνιελ Μάλεν και Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς.

Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγαλείο σου: Από 0-2 σε θρίαμβο με 5-2 μόνο η «Βασίλισσα» - «Άντεξε» στο Παρίσι η Αϊντχόφεν
CHAMPIONS LEAGUE

23:54 - 22.10.2024

Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγαλείο σου: Από 0-2 σε θρίαμβο με 5-2 μόνο η «Βασίλισσα» - «Άντεξε» στο Παρίσι η Αϊντχόφεν

Από την κόλαση στον παράδεισο υπόθεση μερικών λεπτών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που για ακόμη μία φορά έδωσε μία ποδοσφαιρική παράσταση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και με μυθική ανατροπή και χατ-τρικ του εξαιρετικού Βινίσιους επικράτησε 5-2 της Ντόρτμουντ. Απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας η Αϊντχόφεν μετά το 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν αφού οι Αντόνιο Ρούντιγκερ και Βινίσιους σκόραραν στο 60' και στο 62', για να πετύχουν το 2-2 και να φέρουν ξανά το ματς στα ίσα. Οι «μερένχες» πίεζαν για την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Τελικά, ο Λούκας Βάσκεθ σκόραρε από δύσκολη γωνία και έκανε το 3-2 στο 83ο λεπτό.

Στη συνέχεια, ο Βινίσιους έδειξε γιατί είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα, καθώς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ κάνοντας το 4-2 τέσσερα λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια, οι οπαδοί εντόπισαν τον Βραζιλιάνο να φωνάζει «Estoy aqui», που μεταφράζεται σε «Είμαι εδώ». Μπορείτε να παρακολουθήσετε το στιγμιότυπο παρακάτω.

Για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή εμφάνιση του, ο Βινίσιους ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 5-2. Ως αποτέλεσμα, η Ρεάλ ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Champions League αφού συγκέντρωσε έξι βαθμούς από τρεις αγώνες.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι βρίσκονται επί του παρόντος τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άστον Βίλα, η οποία ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Μπολόνια στο Villa Park.