Οι «βόμβες» που ετοιμάζει η Ρεάλ για το 2025 - Κανείς δεν είναι έτοιμος γι' αυτές τις μεταγραφές

Κάρλο Αντσελότι

i

© Intime

Οι «βόμβες» που ετοιμάζει η Ρεάλ για το 2025 - Κανείς δεν είναι έτοιμος γι' αυτές τις μεταγραφές

Κώστας Τόπας 15:12 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 08.09.2024

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται ήδη τον επόμενο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και στη λίστα του υπάρχουν δύο ηχηρά ονόματα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να κοιτάζει το μέλλον σε μια ολοένα και πιο περίπλοκη αγορά. Η μεταγραφική πολιτική του προέδρου του Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε μια στροφή από τότε που ξεκίνησε μια αναζήτηση για πολλά υποσχόμενους νέους παίκτες που δίνουν καλά αποτελέσματα.

Παίκτες που τώρα υποστηρίζουν την ομάδα όπως οι Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μιλιτάο ή Τσουαμενί μεταξύ άλλων. Αλλά επίσης η Ρεάλ καταφύγει στην στρατολόγηση παικτών με μηδενικό κόστος που λύνουν το συμβόλαιό τους με τους συλλόγους τους και αποφασίζουν να μην ανανεώσουν

Αυτή η στρατηγική πηγαίνει εξαιρετικά για τους Μαδριλένους, ειδικά μετά τις αποκτήσεις των Αλάμπα, Ρούντιγκερ και Εμπαπέ, με μηδενικό κόστος και σε αντάλλαγμα με μπόνους εκατομμυρίων ευρώ. Μπόνους που αντιπροσωπεύουν εξοικονόμηση σε σύγκριση με τα ποσά που θα έπρεπε να είχαν πληρώσει στους συλλόγους τους αν είχαν συμβόλαιο. 

Τώρα, η Ρεάλ έχει άλλους δύο στόχους για το καλοκαίρι του 2025, τον Αλεξάντερ Άρνολντ και τον Αλφόνσο Ντέιβις. Αμφότεροι ολοκληρώνουν τα συμβόλαιά τους το επόμενο καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου , αντίστοιχα. Η ομάδα του Αντσελότι ακολούθησε την πορεία τους τα τελευταία χρόνια και έχει δοκιμάσει τη διαθεσιμότητα και των δύο για να τους υπογράψει. 

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα αρνήθηκαν να ανανεώσουν είναι σημάδι ότι θέλουν να είναι ελεύθεροι και να επιλέξουν προορισμό όταν λήξουν οι συνεργασίες με τους συλλόγους τους Δηλαδή, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου. Αν παραμείνουν σε αυτή τη θέση, τότε η Ρεάλ θα κάνει την κίνησή της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!