Πάρτι τίτλου με καλεσμένη την Αλαβές για τη «Βασίλισσα» που σήκωσε το 36ο μέσα στο «Μπερναμπέου»!
i

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Πάρτι τίτλου με καλεσμένη την Αλαβές για τη «Βασίλισσα» που σήκωσε το 36ο μέσα στο «Μπερναμπέου»!

Sportal newsroom 00:26 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 29.05.2024

Το κλίμα ήταν γιορτινό λόγω της προγραμματισμένης φιέστας και η Ρεάλ Μαδρίτης μετέτρεψε το παιχνίδι σε πάρτι, επικρατώντας της Αλαβές με 5-0. Νωρίτερα οι παίκτες σήκωσαν την 36η κούπα της «Βασίλισσας» στον αέρα μπροστά σε χιλιάδες Μαδριλένους.

Μπαλάρα, πεντάρα, παρτάρα και το 36ο στον ουρανό! Η Ρεάλ Μαδρίτης στο προτελευταίο ματς της σεζόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και με τη φιέστα να είναι προγραμματισμένη είπε να χαρίσει γκολ και θέαμα στους οπαδούς της και το έκανε. Το... μάρμαρο το πλήρωσε η Αλαβές, που ισοπεδώθηκε από τη «Βασίλισσα» με 5-0 για την 36η αγωνιστική της La Liga.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, η Ρεάλ παρουσίασε στον κόσμο της το τρόπαιο της πρωταθλήτριας, ενώ οι παίκτες της Αλαβές έκαναν «πασίγιο».

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι έκαναν... πλάκα. Ο Μπέλιγχαμ με ένα ασύλλπητο εναέριο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ο Βινίσιους αύξησε στα δυο γκολ τη διαφορά έπειτα από ασίστ του Καμαβινγκά στο 27' και στο 45+1' ο Βαλβέρδε με μία... οβίδα από αυτές που συνηθίζει έγραψε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν και πολύ υψηλός, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «μερένχες» είχαν τελειώσει την παράσταση τους. Στο 70' ο Βινίσιους με φοβερό σουτ από δύσκολη γωνία διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και στο 81' ο Γκιουλέρ πήρε το ριμπάουντ σε σουτ του Ροντρίγκο και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η 36Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 37Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA