Ποιος Εμπαπέ; Ο Έντρικ «έκλεψε» την παράσταση με μυθικό γκολ στο ντεμπούτο του (vid)

Εντρικ

Ποιος Εμπαπέ; Ο Έντρικ «έκλεψε» την παράσταση με μυθικό γκολ στο ντεμπούτο του (vid)

Κώστας Τόπας 09:52 - 26.08.2024

Ο Έντρικ είχε ένα ονειρικό ντεμπούτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας στη νίκη της ομάδας τους με 3-0 επί της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Μπορεί όλα τα φώτα να ήταν στραμμένα στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έκανε για πρώτη φορά ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Έντρικ.

Ο 18χρονος εντάχθηκε στους Μαδριλένους αυτό το καλοκαίρι μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Παλμέιρας τον Δεκέμβριο του 2022. Υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με τους 15 φορές πρωταθλητές Ευρώπης και ήδη φαίνεται ότι θα είναι παγκόσμιος σταρ για τα επόμενα χρόνια.

«Είναι η πρώτη μέρα της ιστορίας του στο Μπερναμπέου»: Γιατί ο Εμπαπέ περιμένει με ανυπομονησία το ντεμπούτο του στο «σπίτι» της Ρεάλ
LA LIGA

11:31 - 25.08.2024

«Είναι η πρώτη μέρα της ιστορίας του στο Μπερναμπέου»: Γιατί ο Εμπαπέ περιμένει με ανυπομονησία το ντεμπούτο του στο «σπίτι» της Ρεάλ

Το απόγευμα της Κυριακής (25/08, 18:00), η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ για τη 2η αγωνιστική της La Liga. Με τεράστιες προσδοκίες γύρω του, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πρέπει να ηγηθεί των Μαδριλένων και να τους οδηγήσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Έντρικ πήρε την ευκαιρία του ως αλλαγή απέναντι στη Βαγιαδολίδ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και κατάφερε να την αξιοποίησε στο έπακρο. Ο Βραζιλιάνος διεθνής πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για να κάνει το 3-0 στο 96ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με δίχτυα.

Ο Έντρικ κυριεύτηκε από χαρά που βρήκε τα δίχτυα και έγινε ο νεότερος ξένος σκόρερ της Ρεάλ ποτέ στη La Liga, σε ηλικία 18 ετών και 35 ημερών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είχα ήδη παίξει εδώ στο Μπερναμπέου με τη βραζιλιάνικη ομάδα, μπόρεσα να βάλω ένα γκολ... αλλά δεν ήταν με τη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Έντρικ μετά το τέλος της αναμέτρησης

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι χαρούμενοι, παίξαμε εδώ με τις οικογένειές μας να μας παρακολουθούν, κερδίσαμε 3-0, με την οικογένειά μου εδώ και ξέρουν πόσο έχω δουλέψει και ταλαιπωρηθεί, έχουν υποφέρει επίσης, ο κόσμος επέκρινε εμένα και την οικογένειά μου επίσης, η κοπέλα μου επίσης, όλοι έχουμε περάσει πολλά και το να βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο», είπε στη Real Madrid TV μετά τον αγώνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!