Νέο συμβόλαιο ετοιμάζει στον Κρόος η Ρεάλ Μαδρίτης
i

© Intime

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζει στον Κρόος η Ρεάλ Μαδρίτης

Γιάννης Λιβανός • 11:24 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 14.08.2024

Να «δέσει» τον Κρόος για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης και γι΄ αυτό ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γερμανό μέχρι το 2025.

Στα «σκαριά» φαίνεται πως έχει την πρόταση στον Τόνι Κρόος για νέο συμβόλαιο έως το 2025 η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» αν και έχει φροντίσει να ενισχυθεί για το μέλλον, με ποιοτικές προσθήκες , όπως των Καμαβινγκά και Τσουαμενί, θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της και τις «παλιές καραβάνες», παίκτες δηλαδή με μεγάλη εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έγκριτο σε μεταγραφικά θέματα ποδοσφαίρου, Ιταλό αθλητικό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα έναν από τους στυλοβάτες της την τελευταία δεκαετία, τον Τόνι Κρόος. Για τον σκοπό αυτό, οι «μερένχες» έχουν έτοιμο το νέο συμβόλαιο ανανέωσης του Γερμανού «εγκεφάλου» της μεσαίας γραμμής τους έως το καλοκαίρι του 2025.

Πλέον το ζήτημα της ανανέωσης είναι στο χέρι του Κρόος και στις τάξεις της «βασίλισσας» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για έναν ακόμη χρόνο, αφού και ο Κάρλο Αντσελότι έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την παραμονή του 34χρονου μέσου στη Μαδρίτη.

Στο εν λόγω ποστάρισμα του Ρομάνο αναφέρεται ως θετικό το γεγονός ότι ο Κρόος αποφάσισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας και συνεπώς να συμμετέχει στο προσεχές Euro.

Ο 34χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε μέσω μία ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι επιστρέφει στην Εθνική Γερμανίας ενόψει του Euro 2024.

«Θα αγωνιστώ ξανά με τη Γερμανία τον Μάρτιο. Γιατί; Γιατί με ρώτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, γιατί έχω πολλή όρεξη και γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο Euro», έγραψε συγκεκριμένα ο Τόνι Κρόος, που θυμίζουμε ότι είχε αποσυρθεί από τα «πάντσερ» το 2021 (στο προηγούμενο Euro), μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Αγγλία στη φάση των «16».

Πίσω στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κουρτουά μετά από έξι μήνες!
LA LIGA

10:46 - 22.02.2024

Πίσω στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κουρτουά μετά από έξι μήνες!

Ένα χαρμόσυνο γεγονός επεφύλαξε η προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (21/02) για τους φιλάθλους των «μερένχες» κι αυτό γιατί ο Τιμπό Κουρτουά έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, ύστερα από έξι μήνες.

Μένει να φανεί αν οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της ανανέωσης του Κρόος στη Ρεάλ «τρέξουν» στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ο Γερμανός με τη φανέλα της «βασίλισσας» έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων με την ισπανική ομάδα τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα κύπελλο Ισπανίας, τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας. τέσσερα Champions League, τρία Uefa Super Cup και πέντε Παγκόσμια κύπελλα Συλλόγων.