Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα δεχθεί υπεκφυγές από τον Εμπαπέ – Θέλει απάντηση εδώ και τώρα

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα δεχθεί υπεκφυγές από τον Εμπαπέ – Θέλει απάντηση εδώ και τώρα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:19 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 14.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία, θα επικοινωνήσει με τον Εμπαπέ την επόμενη εβδομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει σύντομα ένα τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά στον ισπανικό Τύπο, η «Βασίλισσα» θέλει να μάθει αν εξακολουθεί ο Γάλλος σούπερ σταρ να είναι διατεθειμένος να υπογράψει στη Μαδρίτη και δεν θα δεχτεί ασάφειες ή υπεκφυγές στην απάντησή του.

Στο δημοσίευμα τονίζεται: «Οι παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζουν να επικοινωνήσουν με τον Κιλιάν Εμπαπέ την επόμενη εβδομάδα για να μάθουν εάν είναι ακόμα διατεθειμένος να υπογράψει στις 30 Ιουνίου μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως τους διαβεβαίωσε πριν από αρκετούς μήνες, όταν μίλησαν για τελευταία φορά.

Συμφώνησαν να επικοινωνήσουν ξανά τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου και πρόκειται να το κάνουν. Ουσιαστικά είναι η ίδια τακτική με τον Αλάμπα, ο οποίος επίσης έμενε ελεύθερος από τη Μπάγερν τον Ιούνιο και και το συμβόλαιο υπεγράφη την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Γιατί να περιμένει κι άλλο, λοιπόν, η Ρεάλ;

Εάν η απάντηση που θα λάβει ο Χοσέ Άνχελ Σάντσες, από τη Φαϊζα Λαμάρι, τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, ή ο Φλορεντίνο Πέρεθ, απευθείας από τον ίδιο τον παίκτη είναι θετική, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να κλείσουν τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν, άλλωστε, εμπόδια για την υπογραφή, αφού μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου. Τα έγγραφα, άλλωστε, είναι έτοιμα από τον Μάιο του 2022, όταν και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τους όρους, αλλά αργότερα ο Εμπαπέ αρνήθηκε να υπογράψει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να διατηρήσει τους ίδιους όρους που είχαν συμφωνηθεί τότε: μισθός 26 εκατομμυρίων καθαρών ετησίως και μπόνους υπογραφής 130 εκατομμυρίων. Δεν σκέφτεται να τους διαφοροποιήσει. Αυτές οι συνθήκες ταιριάζουν στη δομή των αποδοχών των παικτών, ώστε να αποφύγουν παράπονα στα αποδυτήρια.

Φυσικά, ο Εμπαπέ θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ομάδα, αλλά στο “θησαυροφυλάκιο” της Βασίλισσας, υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Δεν θα κάνουν υπερβολές ούτε θα συναγωνιστούν τα αστρονομικά νούμερα που πληρώνει η Παρί και με τα οποία μπορεί να τον δελεάσει ξανά.

Το σίγουρο είναι ότι η Ρεάλ δεν πρόκειται να επαναλάβει τη δυσάρεστη εμπειρία που έχει ήδη βιώσει στο παρελθόν και να δεχθεί ασάφειες ή αναβολές. Αυτό τελείωσε. Σε περίπτωση που αρχίσουν να ακούν τις υπεκφυγές, όπως πριν 1,5 χρόνο και δουν ότι δεν θέλει πλέον να υπογράψει το συμβόλαιο επειδή έχει αμφιβολίες ή για οποιονδήποτε λόγο, θα παρατήσει οριστικά την υπόθεση Εμπαπέ».