Η Ρεάλ, o Άρνολντ και ο άνθρωπος «κλειδί» για την μεταγραφή
i

©imago

Η Ρεάλ, o Άρνολντ και ο άνθρωπος «κλειδί» για την μεταγραφή

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:00 - 05.10.2024

Είναι γνωστό πως ο Αλεξάντερ Άρνολντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και πολύ καιρό, πράγμα που δημιουργεί πονοκέφαλο στη Λίβερπουλ, καθώς η «Βασίλισσα», έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του, κρατώντας ένα μαγικό χαρτί στα χέρια της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο Μπερναμπέου και επιδιώκει μία ελεύθερη μεταγραφή από την Λίβερπουλ, αφού το συμβόλαιο του αμυντικού με τους Reds, λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στοιχεία για το μέλλον του στην Premier League δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά ο 25χρονος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα του.

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του Άρνολντ, όπως μεγάλος είναι και ο πονοκέφαλος της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα «Relevo», εκπρόσωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν επικοινωνήσει με τον Άγγλο για ακόμα μία φορά, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης στην Ισπανία.

Άρνε Σλοτ για Αλεξάντερ Άρνολντ: «Ο Τρεντ ήταν καλός αμυντικός σε όλη του την καριέρα»
PREMIER LEAGUE

13:22 - 25.09.2024

Άρνε Σλοτ για Αλεξάντερ Άρνολντ: «Ο Τρεντ ήταν καλός αμυντικός σε όλη του την καριέρα»

O Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έχει σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές για την απόδοση του, αλλά τον τελευταίο καιρό, τόσο με την Λίβερπουλ όσο και με την Εθνική Αγγλίας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

Ωστόσο, οι ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, πέρα από την λήξη του συμβολαίου του, έχει και έναν ακόμα λόγο να ελπίζει πως ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα ενταχθεί στο ρόστερ τους. Ο Τζούντ Μπέλιγχαμ είναι ο άνθρωπος-κλειδί. Η φιλιά του με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας, είναι γνωστή. Έτσι, οι Μαδριλένοι πιστεύουν πως αυτή η σχέση, είναι ένα πάρα πολύ θετικό στοιχείο για να προσχωρήσει και αυτός στην ομάδα, όπως έκανε και ο Μπέλιγχαμ την προηγούμενη σεζόν.