Το πλάνο του Αντσελότι για να αποφύγει τη «φωτιά» ανάμεσα σε Εμπαπέ και Βινίσιους

Το πλάνο του Αντσελότι για να αποφύγει τη «φωτιά» ανάμεσα σε Εμπαπέ και Βινίσιους

Sportal newsroom 23:31 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 31.08.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει αποφασίσει τι θα γίνεται με τις εκτελέσεις των πέναλτι, προκειμένου να μην υπάρξει θέμα ανάμεσα στον Βινίσιους και τον Εμπαπέ.

Η συνύπαρξη δύο -η και περισσότερων- μεγάλων σταρ σε μία ομάδα έχουμε δει ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Συνήθως οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές θέλουν τα φώτα πάνω τους και δεν είναι δύσκολο να προκύψουν εντάσεις μεταξύ τους.

Αυτό θέλει να αποφύγει ο Κάρλο Αντσελότι, που πλέον έχει στην ομάδα του και τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Βινίσιους και καλείται να κάνει την κατάλληλη διαχείριση, ώστε η σχέση των δύο ποδοσφαιριστών να είναι καλή.

Βέβαια, αν υπάρχει ένας προπονητής που να είναι «specialist» στο να διαχειρίζεται τέτοιες προσωπικότητες αυτός είναι ο «Δον Κάρλο», από του οποίου τα χέρια έχουν περάσει ένα σωρό παικταράδες.

Γι' αυτό και πήρε μία πολύ ιδιαίτερη απόφαση, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη ένταση ανάμεσα στους δύο σούπερ σταρ της «Βασίλισσας». Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να επιλέγουν εκείνοι ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι και όχι ο ίδιος.

«Πιστεύω ότι είναι σωστό να δώσουμε την ευθύνη και στους δύο. Έχουν την ίδια ποιότητα να εκτελούν το πέναλτι και δεν θέλω να διαλέξω . Επίσης επειδή σε έναν αγώνα συμβαίνουν πολλά πράγματα και κάποιος μπορεί να έχει σκοράρει ένα γκολ και χρειάζεται και το άλλο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στους δύο. Δεν βλέπω το πρόβλημα», δήλωσε επί του θέματος ο Κάρλο Αντσελότι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!