Το συμβόλαιο σχέσης του 18χρονου Έντρικ με την 21χρονη σύζυγό του: Αυτές είναι οι αμφιλεγόμενες ρήτρες και οι απαγορευμένες λέξεις

Έντρικ

Το συμβόλαιο σχέσης του 18χρονου Έντρικ με την 21χρονη σύζυγό του: Αυτές είναι οι αμφιλεγόμενες ρήτρες και οι απαγορευμένες λέξεις

Κώστας Τόπας 12:18 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 19.09.2024

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και το wonderkid της Βραζιλίας, Έντρικ ξεκίνησε τη σχέση του με τη σύζυγό του λόγω ενός... στοιχήματος.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο Έντρικ έχει ήδη εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο: Να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει παντρευτεί και την κοπέλα του, το 21χρονο μοντέλο Γκαμπριέλι Μιράντα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2022 χάρη σε ένα στοίχημα. Ήταν και οι δύο για δείπνο και παρακολουθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου όταν το μοντέλο είπε στον ποδοσφαιριστή ότι αν η Κουιάμπα νικήσει τη Μποταφόγκο θα άρχιζαν να βγαίνουν: «Η Κουιάμπα κέρδισε! Χάρη στη Κουιάμπα, είμαστε μαζί», δημοσίευσε η Βραζιλιάνα στα κοινωνικά της δίκτυα.

Πριν από λίγες μέρες, ο Έντρικ και η κοπέλα του επισφράγισαν την αγάπη τους ,μιας και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Επιτέλους παντρευτήκαμε. Ματθαίος 19:6. Επομένως, δεν είναι πια δύο, αλλά μία σάρκα· επομένως, ό,τι συνένωσε ο Θεός, δεν αφήνει κανέναν να χωρίσει», έγραψαν, επικαλούμενοι ένα στίχο της Βίβλου.

Και οι δύο εξήγησαν στο podcast «Pos Delas» ότι έχουν διαφορετικές ρήτρες για να συμμορφωθούν στη σχέση. Επιπλέον, έχουν υπογράψει συμβόλαιο ζευγαριού ενώπιον συμβολαιογράφου προκειμένου να τηρηθούν όλοι οι κανόνες που επιβάλλονται.

Μεταξύ αυτών, στον Έντρικ απαγορεύεται να έχει μια εικονική φίλη σε βιντεοπαιχνίδι και ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, απαγορεύεται κάθε είδους απιστία εκ μέρους των δύο. Επιπλέον, είναι υποχρεωτικό για το ζευγάρι να λέει «σ'αγαπώ» σε κάθε περίσταση και πρέπει πάντα να σκέφτεσαι διασκεδαστικά σχέδια που θα κάνει μέσα στην εβδομάδα που περιλαμβάνει και τους δύο, για να μην πέσει σε μονοτονία.

Λέξεις ή εκφράσεις όπως «Um» ή «Okay» απαγορεύονται εντελώς, καθώς δείχνουν αδιαφορία για το άλλο άτομο. Όποιος δεν συμμορφωθεί με αυτή τη ρήτρα πρέπει να αγοράσει από τον άλλον αυτό που ζητά στο τέλος του μήνα.

Όχι μόνο αυτό, τους απαγορεύεται να αποκτήσουν κάθε είδους κακία ή εθισμό, εκτός από δραστικές αλλαγές στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά.